Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. května 2018 22:59
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Kanál MikeJePan je zablokovaný. Za porušování autorských práv mu byla smazána všechna videa

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Český internet slaví. Jeden z nejotravnějších youtuberů pravděpodobně navždy ukončil své působení.

Člověk jménem Mikael Oganesjan je českému národu velmi dobře známý jako youtuber a majitel pochybné pojišťovny, která zajišťuje svým klientům beztrestnost na silnicích. Proslavil se jako nejotravnější obyvatel Prahy a navzdory (nebo díky) tomu jeho videa sledovaly stovky tisíc lidí.

I přesto, že proti jeho aktivitám bojovalo množství vlivných lidí různými soudními i mimosoudními cestami, ve skutečnosti se nikomu nepodařilo ho zastavit. Jeho úplný konec přichází až dnes, a to díky chybám, za které si může sám. Mike měl ve zvyku porušovat autorská práva, nárokovat si práva na cizí videa a na svůj kanál přidávat i to, co mu vlastně vůbec nepatří.

Doplatil tedy na to, čím se vlastně po celé ty roky živil. YouTube mu dnes oficiálně zabanoval kanál a smazal všechna videa. Nejsme si jisti, jak přesně jsou postavena pravidla a zda se ještě může na český internet vrátit, v každém případě si mohou městští policisté na delší chvíli vydechnout. 

Na závěr ještě krátké video od Petra Vojnara, který proti kanálu MikeJePan bojoval nejstatečněji ze všech. 

Domů
Sdílet
Diskuse