Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. května 2018 2:21
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Baculatá blogerka napodobuje outfity celebrit pomocí jídla. Vyrábí je ze svých oblíbených pokrmů

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Grandiózní róby ze šunky, tlačenky nebo oblíbených brambůrek.

Inspirování se celebritami k vytváření famózních outfitů se poslední roky stává koníčkem mnoha mladých lidí. Nicméně, někteří zanícení fanoušci nemají dost finančních prostředků k realizaci, protože výroba takových profesionálních kostýmů je mnohdy velmi nákladná. A tak lidem nezbývá než si vymyslet jinou, kreativnější alternativu.

S jedním velmi netradičním, ale zato pozoruhodným nápadem, přišla 22letá thajská blogerka jménem Sine Benjaphorn. Ta spojila příjemné s užitečným a začala vyrábět precizní kostýmy celebrit pomocí svého oblíbeného jídla. „Miluji jídlo, a tak mě napadlo, že by mohlo být součástí mých kostýmů,“ vysvětlila boubelka pro BoredPanda. „Je to opravdu zábava tvořit kostýmy za pomoci jídla, a ještě větší ho pak jíst společně s mými přáteli.“

Sine napodobuje outfity světových, ale i lokálních celebrit. S výtvory jí pomáhá matka i teta. Největší námahu ji stály velkolepé žluté šaty, kdy parodovala thajskou herečku Arayu Hargate. Použila na ně totiž více než 30 kilogramů ovoce. Na své impozantní kostýmy použila už i šunku, tlačenku, vafle, chilli papričky nebo chipsy.

Kreativní Thajka studuje, ale ve svém volném čase se věnuje i svému obchodu s oblečením, který chtěla touto cestou zviditelnit. No a neobvyklá propagace se jí podařila více, než sama očekávala. Dnes už má na svém Instagramu téměř 60 tisíc followerů.

Domů
Sdílet
Diskuse