Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. června 2018 10:13
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Válkou zničený Bumblebee se probouzí v první ukázce z vlastního Transformers filmu

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Studio Paramount Pictures zveřejnilo debutové záběry z blížící se spin-off sólovky s Bumblebeem. Toho čeká pořádné dobrodružství.

Zatímco hlavní série Transformers byla nedávno pozastavena a momentálně zůstává na bodu mrazu, tvůrci spin-off sólovky s Bumblebeem se mohou radovat, že se jejich film do kin určitě dostane. Zda se ale budeme radovat i my, to zjistíme až koncem tohoto roku.

Předběžný názor si však můžeme udělat už teď, protože studio Paramount Pictures konečně zveřejnilo vůbec první ukázku. Ta toho sice neukáže mnoho, ale lze ní vydedukovat, že film by se měl zaměřit především na přátelství mezi člověkem a Transformerem.

Několik momentů v traileru si pro sebe ale vezme i akce, do které se kromě Beeho bezpochyby dostane také John Cena jako agent ze Sectoru 7 či neznámý (pravděpodobně) Decepticon. Že by Starscream? Koneckonců, přesvědčte se sami.

Co se samotného příběhu týče, ten by nás měl zavést do roku 1987, kdy uvidíme oblíbeného Transformera na útěku. Tomu se podaří najít útočiště na smetišti v malém kalifornském plážovém městečku, časem ho však pošramoceného a poznamenaného válkou objeví 18letá Charlie (Hailee Steinfeld), která stále hledá své místo na tomto světě.

A když ho dívka oživí, okamžitě zjistí, že rozhodně není tím obyčejným žlutým Volkswagen broukem, jakým se na první pohled zdál být.

Válkou zničený Bumblebee se probouzí v první ukázce z vlastního Transformers filmu
Zdroj: Paramount Pictures/Empire

Za režií stojí prezident stop-motion studia Laika Entertainment Travis Knight (Kubo and the Two Strings), o scénář se postarala Christina Hodson (Unforgettable).

Kromě výše zmíněných herců si dále zahraje například i Pamela Adlon, Stephen Schneider, Jorge Lendeborg Jr., Jason Drucker, Kenneth Choi, Ricardo Hoyos, Abby Quinn, Rachel Crow či Grace Dzienny.

Premiéra snímku je u nás momentálně naplánována na 27. prosince 2018, a pokud se o ní chcete dozvědět ještě více, klikejte sem. Co říkáte na první záběry? Jste ochotni dát Bumblebeemu šanci a zajdete do kina?

Válkou zničený Bumblebee se probouzí v první ukázce z vlastního Transformers filmu
Zdroj: Paramount Pictures
Domů
Sdílet
Diskuse