Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. června 2018 15:21
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

LEGO příběh 2 je tady! Užijte si vynikající trailer s Emmetem i Batmanem

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Studio Warner Bros. Pictures zveřejnilo úplně první záběry z očekávaného animáku s názvem The Lego Movie 2: The Second Part.

Když animák The Lego Movie, jehož autory jsou Phil Lord a Christopher Miller, vstoupil v roce 2014 do světových kin, stal se pořádným hitem. Snímek sršel originalitou a doručil porci skvělé zábavy, takže zprávy o dvojce překvapily pouze málokoho.

Pokračování s názvem The Lego Movie 2: The Second Part se tedy po malých kouscích postupně odkrývalo a fanoušci animáků z Lego série již netrpělivě očekávali příchod úplně prvních záběrů. No a ty dnes studio Warner Bros. Pictures oficiálně zveřejnilo.

V debutovém traileru se tak opět setkáváme s postavou Emmeta, pro kterého osud připravil další zábavné dobrodružství. Nejenže musí přežít v novém post-apokalyptickém světě, ale čeká ho i výlet do vesmíru a záchrana přátel. Samozřejmě, vše ve společnosti akcie i humoru.

Co se samotného příběhu týče, moc toho nevíme. Snad jen tolik, že by měl navázat přímo na konec jedničky a ukázat nám i následky útoku mimozemšťanů z planety Duplo. Hlavní hrdina Emmet (Chris Pratt) bude údajně řešit existenciální krizi a hledat své místo ve společnosti.

Za režií stojí Mike Mitchell (Trolls, Shrek Forever After) a o původní návrh scénáře se postaral převážně Phil Lord společně s Chrisem Millerem (The Lego Movie, 21 Jump Street). Později ho ještě upravoval Raphael Bob-Waksberg (seriál BoJack Horseman).

Kromě výše zmíněného Pratta postavám propůjčí hlasy i Elizabeth Banks, Will Arnett, Channing Tatum, Jonah Hill či Tiffany Haddish. Premiéra snímku je u nás naplánována na 7. února 2019, a pokud se o něm chcete dozvědět více, vstupte do tohoto vlákna.

Nyní zbývá už jen doufat, že to bude minimálně tak dobré jako Lego Batman a mnohem lepší než Lego Ninjago. Nicméně, už jen dnešní trailer nám dodává množství optimismu.

LEGO příběh 2 je tady! Užijte si vynikající trailer s Emmetem i Batmanem
Zdroj: Warner Bros. Pictures
Domů
Sdílet
Diskuse