Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. června 2018 15:11
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Na střední si slíbili, že se jako 50letí vezmou, pokud nenajdou lásku. Po 37 letech slib splnili

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Kimberley a Ron splnili slib, který původně začal jako nevinný vtip.

Řada z nás už možná přemýšlela nad tím, že si s kamarádem či kamarádkou vymyslí slib budoucí oddanosti. V televizních show si herci slibovali, že pokud budou v určitém věku stále nezadaní, spojí své osudy a vezmou se. Kimberley Dean a Ron Palmer si dali podobný slib před 37 lety a minulý týden si ho i skutečně splnili. Dvojice z amerického státu Minnesota spolu začala chodit už na střední škole, ale nikdo v té době nečekal, že by spolu mohli strávit budoucnost.


Jako mladí lidé se velmi rychle skamarádili, zanedlouho se do sebe zamilovali, ale Ron potom chtěl vztah ukončit, protože se neplánoval dlouhodobě vázat. Přesto zůstali v kontaktu a každých pár měsíců spolu probrali, co je nového. Společně zvládali rozchody i radostné noviny a Kimberley mezitím dvakrát otěhotněla. Ron občas vzal její děti na procházku a jeden druhému pomáhali vždy, když to bylo nutné.

Všichni lidé z jejich okolí dlouhodobě vnímali, že Ron a Kimberley k sobě přechovávají intenzivnější city než emoce, které existují v obyčejném kamarádství. Nakonec se předpoklady naplnily v roce 2016. Začali spolu znovu chodit a po pár měsících Ron očekávanou otázku konečně položil. Kimberley samozřejmě souhlasila a svatba se uskutečnila minulý týden, přičemž k oltáři ji přivedly její děti. Ani jednomu z nich sice není přesně 50 let, neboť Kimberley oslavila 51. narozeniny a Ron zase 54. narozeniny, ale jeden šťastný příběh o lásce se naplnil. 

Domů
Sdílet
Diskuse