Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. června 2018 v 17:38
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Sexy Anne Hathaway je týraná žena, která chce sexem zaplatit McConaugheymu, aby zabil jejího násilného manžela

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Thriller s nádechem sexuální atmosféry Serenity dorazí už na podzim. Seznamte se s ním díky prvnímu traileru?

Bláznivý trailerový týden nekončí. Ba naopak. Debutovou ukázkou se nám totiž představuje i sexy thriller Serenity z pera Stevena Knighta (Locke, Peaky Blinders, Eastern Promises či Taboo). V něm se znovu setkali Anne Hathaway a Matthew McConaughey.

Serenity nás provede tajemným příběhem kapitána rybářské lodi Bakera Dilla (McConaughey), jehož minulost se vrátí, aby ho na malém tropickém ostrově pronásledovala a následně jeho život zamotala ve zcela nové realitě. Tato realita ale nakonec může být něčím úplně jiným, než se na první pohled zdá.

Minulost v tomto případě znamená jeho exmanželku Karen (Hathaway). Ta ho vyhledá s prosbou o pomoc. Má zachránit ji a její dítě před sadistickým manželem, který ji týrá. Plán je jednoduchý. Vylákat ho na moře a hodit ho žralokům. Baker se musí rozhodnout, co je správné, co ne, a co chce se svým životem vlastně udělat.

Trailer nám mnoho nového ohledně příběhu nenapovídá. Dokážeme z něj však vycítit, že půjde o opravdu tíživé drama s prvky thrilleru založeném hlavně na skvělém scénáři a poctivých hereckých výkonech. Může z toho být klidně černý kůň podzimní sezóny.

Scénář spolu s režií má na starosti nesmírně talentovaný Steven Knight a kromě výše zmíněné dvojice si zahraje například i Diane Lane, Jason Clarke, Djimon Hounsou či Jeremy Strong. Premiéry se dočkáme 18. října.

Domů
Sdílet
Diskuse