Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. června 2018 17:55
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Michael Myers utíká z vězení a chystá se na své staronové oběti. V novém Halloweenu poteče krev proudem

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Společnosti Blumhouse a Universal Pictures konečně vypustily pořádnou ukázku z očekávaného snímku Halloween, který bude navazovat přímo na Carpenterův originál.

Pokud jste věnovali pozornost našim článkům v souvislosti s pokračováním hororu Halloween, tak už určitě víte vše podstatné a viděli jste i první fotky. Za projektem stojí společnost Blumhouse (Get Out, Split) a dohlížel na něj režisér původního snímku John Carpenter, který se postaral i o hudbu.

Také bylo oznámeno, že tvůrci nového filmu budou ignorovat úplně všechna pokračování (včetně remaků) a film tak bude navazovat přímo na originál z roku 1978. A s tím souvisí i návrat herečky Jamie Lee Curtis, která si zopakuje roli legendární Laurie Strode.

Ta se v prvním filmu jen snažila přežít, ale v tom nadcházejícím už bude soustředěná a připravená na odvetu, i když na ní stále budeme moci pozorovat jakési posednutí incidentem z prvního filmu. Dokonce poznáme i její dceru Karen (Judy Greer) a vnučku Allyson (Andi Matichak).

Trailer nám také prozrazuje, jak se Michaelovi vlastně podaří uprchnout z vězení, aby se mohl opět vydat na cestu plnou vražd. Už z přiložené ukázky můžeme předpokládat, že snímek se bude soustředit především na atmosféru a budování strachu, což je v mnoha případech mnohem účinnější, než lekačky.

Možná se však dočkáme i těch, jakožto i nějaké té krve a nechutností. Rádi se necháme překvapit, protože trailer nás rozhodně navnadil. Snad tedy již za pár měsíců uvidíme v kinech jedno z najstrašidelnejších pokračování.

Za režií stojí David Gordon Green (Stronger, Joe), kterému se scénářem vypomohli Jeff Fradley (seriál Vice Principals) a Danny McBride (Your Highness). Kromě výše zmíněných hereček si dále zahrají například i Nick Castle či Will Patton.

Premiéra snímku je u nás naplánována na 18. října 2018, a pokud se o něm chcete dozvědět více, klikejte sem. Co říkáte na první záběry?

Michael Myers utíká z vězení a chystá se na své staronové oběti. V novém Halloweenu poteče krev proudem
Zdroj: Blumhouse Productions/Universal Pictures
Domů
Sdílet
Diskuse