Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. června 2018 20:19
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Maniak mrdá oldschool i newschool

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Jedna z nadějí českého rapu vydává další videoklip. Už v pondělí se mezi fanoušky dostane jeho debutové album.

Česká rapová scéna je paradoxně o něco aktivnější před létem ve srovnání s tou slovenskou, která se do tvorby alb hrne spíše během zimních měsíců. Tak či onak nás v nejbližším období čeká ještě několik projektů a mezi nimi i Maniakův Husky. Jde o debutové album člena Bigg Boss labelu, který se do pozornosti širšího publika dostal i díky slavnému disstracku Mačkáš mi hada

Hned poté, co ukončil zbytečnou hádku mezi staršími kolegy, se pustil do tvorby a výsledkem je 17 skladeb, přičemž některé z nich jsme již měli možnost slyšet. Co se týče hosty, těch si Maniak zavolal jen pár, což bude sympatické každému jeho fanouškovi. Jmenovitě budeš moci slyšet sloky od členů PSH, Pil Cho a Resta.

Dnes jsme se dočkali dalšího vizuálu, tentokrát ke skladbě Sputnik, o jehož tvorbu se postaral Patrik Soldán. Hudební produkce od Reseted Hoe v kombinaci s Maniho rapovou náloží zní podle očekávání velmi dobře, což teď můžeš posoudit i sám.

Zároveň ještě dáváme do pozornosti spuštění předprodej na známé adrese. Album Husky oficiálně vychází už 11. června a jak už bývá zvykem, fanoušci se mohou těšit na release párty, tentokrát ve třech českých městech – v Brně, Ostravě a v Praze.

Domů
Sdílet
Diskuse