Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. června 2018 v 16:00
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Valak z hororu V zajetí démonů 2 odhaluje svůj strašidelný zrod v první ukázce z vlastního filmu

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Hororový spin-off s názvem The Nun konečně přichází s debutovými záběry. Příběh nás tentokrát zavede do rumunského kláštera v 50. letech.

O novém spin-offu z úspěšné hororové série The Conjuring se začalo intenzivněji hovořit již krátce po druhém dílu, který premiéroval ještě v létě 2016. Následně bylo potvrzeno, že se pracuje na snímku s názvem The Nun.

Jak již napovídá samotný název, v centru dění se ocitne děsivá jeptiška, se kterou jsme se mohli poprvé seznámit právě v The Conjuring 2. Příběh by se měl odehrávat v průběhu padesátých let minulého století, takže nám bude představen zejména její zrod.

Ve filmu uvidíme mladou jeptišku v rumunském klášteře, která si vezme život. Vatikán tak vyšle kněze se znepokojující minulostí a novice, aby celou situaci prošetřili. Ti společnými silami odhalí bezbožné tajemství místního opatství a následně se rozhodnou riskovat své životy, víru i duše v boji proti zlým silám démonické jeptišky Valak.

Co se traileru týče, ten rozhodne vystrašil a navnadil, i když neukázal mnoho. A to je opravdu dobře. Corin Hardy je poměrně schopným tvůrcem hororových počinů, který má potenciál překvapit. My tedy pevně doufáme, že se nebude bát experimentovat a doručí nám opravdu kvalitní a strašidelný film.

Za režií stojí zmíněný Corin Hardy (The Woods), o scénář se postaral Gary Dauberman (Annabelle, Annabelle: Creation) společně s Jamesem Wanem (Saw, The Conjuring, Insidious) a zahrají si například Demian Bichir, Taissa Farmiga, Jonas Bloquet, Charlotte Hope či Ingrid Bisu.

Premiéra snímku je u nás naplánována 6. září 2018, a pokud se o ní chcete dozvědět ještě více, vstupte už klasicky do tohoto vlákna. Co říkáte na první záběry? Zajdete film podpořit do kin?

Valak z hororu V zajetí démonů 2 odhaluje svůj strašidelný zrod v první ukázce z vlastního filmu
Zdroj: New Line Cinema
Domů
Sdílet
Diskuse