Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. června 2018 16:14
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Nespěte během MS s cizinci, vzkazuje ruská politička obyvatelům

SPORT
Uložit Uložené

Během mistrovství světa je život mnohem pestřejší.

Mistrovství světa ve fotbale začíná v Rusku už dnes odpoledne. Velké sportovní svátky s sebou často přinášejí i množství odvázaných lidí, a tak není v jednotlivých městech nouze o sexuální hrátky. Jen těžko bys zastavil jakékoli vztahy mezi zahraničními fanoušky a místními muži a ženami, ale přesně o to se v rádiovém pořadu pokusila ruská poslankyně Tamara Pletňjova, která šéfuje parlamentní komisi pro rodiny, ženy a děti.

Reagovala na otázku o dětech olympiády, která se konala v Moskvě v roce 1980. Tehdy se díky vztahům mezi fanoušky a domácími obyvateli narodilo množství dětí, ale třeba říci, že antikoncepce v té době nebyla ani zdaleka tak rozšířená jako dnes. Děti olympiády byly přitom většinou tmavší pleti, což způsobovalo diskriminaci a rasistické narážky.

Nespěte během MS s cizinci, vzkazuje ruská politička obyvatelům
Zdroj: TASR/AP

Pletňjova proto varovala všechny ruské obyvatele, aby s cizinci nespávali. Upozornila zejména ruské ženy, aby si daly pozor na náhlé těhotenství s cizinci, protože podle ní bude množství žen setkávat neznámé muže a narodí se jim potomci. Možná se vezmou a možná ne, ale Pletňjova trvá na tom, že děti budou trpět.

Pokud už prý ruské ženy chtějí mít sex s cizincem, mají si vybrat muže s bílou pletí, protože muži rozdílné rasy jsou podle ní problémem. Ruské ženy by měly rodit vlastní děti. Pletňjova prý není nacionalistka, ale i tak na svém názoru trvá. Děti zůstávají opuštěné v Rusku a zůstávají tam jen s matkou. Svůj projev zakončila slovy, že by se ruští občané měli vdávat z lásky bez ohledu na etnicitu.

Domů
Sdílet
Diskuse