Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
18. června 2018 18:21
Čas čtení 0:00
Sona O.

I sex robot tě bude moct odmítnout. Jestliže na něj budeš zlý, neužiješ si

TECH SEX
Uložit Uložené

Myslel sis, že je život s robotem hračka? Chytré sexuální mašiny budou brzo schopny být tak náročné jako opravdové ženy.

Dr. Sergi Santos zkonstruoval známého ženského sex robota Samantu. Samanta dokáže pohybovat rukama, pánví i hlavou. Kromě toho – na rozdíl od jiných umělých hraček – reaguje na dotyk. Už nyní jde o inteligentního robota, který dokáže splnit téměř jakékoliv sexuální choutky, ale Santos s ní pořád nebyl spokojen.

Samantinu schopnost říci „ne“ ukázal pouze před pár dny v  Newcastlu. Umělá inteligence dokáže partnera odmítnout, pokud zrovna nemá náladu, když se jí majitel dotýká agresivně nebo když má pocit, že ji nerespektuje.

Zapamatovat si dokáže i předchozí rozhovory, reagovat během konverzací, ale pamatuje si i předchozí sexuální zážitky, takže je třeba všechno obměňovat, jinak se bude cítit znuděně a šanci ti už tak lehce nedá.

I sex robot tě bude moct odmítnout. Jestliže na něj budeš zlý, neužiješ si
Zdroj: Youtube

Zatím její cenu stanovil na 3600 liber (106 000 Kč), ale kdy přesně by měla tato nová, vylepšená verze jít do prodeje, neprozradil.

Santos pracuje na projektu se svou ženou Maritsou Kissamitaki. Ta tvrdí, že pro ni povolání jejího manžela není žádným problémem. Sex robotka dokonce podle slov páru zachránila jejich manželství a díky ní se kvůli intimitě nehádají. Přidat Samantě umělou inteligenci byl právě Maritsin nápad.

I sex robot tě bude moct odmítnout. Jestliže na něj budeš zlý, neužiješ si
Zdroj: Youtube

Oba věří, že díky zabudovaným čipům, kterými robot cítí dotek, si bude jednou moci sex skutečně užít. Zatím má Samanta čtyři režimy: rodinný, romantický, sexuální a extra nezbedný.

Doporučeno
„Zažíváme ty nejintenzivnější orgasmy a nic mezi námi není tabu.“ Jak začít s experimentováním? „Zažíváme ty nejintenzivnější orgasmy a nic mezi námi není tabu.“ Jak začít s experimentováním? 22. března 2024 15:30

Podle Santose se si ji kupují hlavně ženatí muži a často o tom vědí i jejich manželky. Myslí si, že manželství zachraňuje místo toho, aby je rozvracel. „Udělali jsme si malý průzkum a zjistili jsme, že roboty si kupují hlavně ženy pro své muže. Chápou, že chlap má jisté potřeby a vlastně jde o benefit pro oba,“ řekla Maritsa.

Domů
Sdílet
Diskuse