Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. června 2018 15:58
Čas čtení 0:00
Šimon Kucka

Breaking Bad slaví 10. výročí. Všichni tvůrci a herci se setkali a my od nich kromě fotek můžeme v budoucnu čekat mnohem více

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

I vám chyběly postavy z kultovního seriálu?

V roce 2008 byla odvysílána první epizoda jednoho z nejlepších seriálů všech dob – Breaking Bad. Po 10 letech se herci tohoto veleúspěšného seriálu setkali, aby se nechali vyfotografovat pro magazín Entertainment Weekly. Navíc, prozradili i něco málu ze zákulisí.

Deset let od první klapky se setkali všichni hlavní herci spolu s tvůrci seriálu.

Jmenovitě Bryan Cranston (Walter White), Aaron Paul (Jesse Pinkman), Anna Gunn (Skyler White), Bob Odenkirk (Saul Goodman), Jonathan Banks (Mike Ehrmantraut), Giancarlo Esposito (Gus Fring), Betsy Brandt (Marie Schrader), R. J. Mitte (Walter White Junior) či samotný tvůrce Breaking Bad a Better Call Saul, Vince Gilligan.

Zde si můžete přečíst, co si jednotliví herci o svých postavách mysleli a jaký vztah s nimi mají.

 

Príspevok, ktorý zdieľa Aaron Paul (@glassofwhiskey),

Bryan Cranston řekl, že když do rukou dostal scénář k pilotní epizodě, ještě nevěděl, že čte nejlepší scénář ve svém životě. „Když mi Vince Gilligan řekl, že chce udělat vývoj charakteru postavy od dobrého ke špatnému, uvědomili jsme si, že to ještě nikdo před námi neudělal.”

Aaron Paul přiznává, že nikdo z herců netušil, jakou cestou se příběh jednotlivých postav bude ubírat. „Původně měla postava Jesseho zemřít na konci první série. Namísto toho se scénáristé a režisér rozhodli jít úplně jiným směrem, no a sami můžete vidět, jak to dopadlo.“

 

“I loved her more than anything”.

Príspevok, ktorý zdieľa Aaron Paul (@glassofwhiskey),

Anna Gunn, představitelka Skyler White, si myslí, že Vince Gilligan udělal z její postavy jednu z nejsilnějších v celém seriálu.

Vyjádření ostatních hereckých představitelů seriálových postav, mezi nimiž se nachází například právník Saul Goodman, agent DEA Hank Schrader či obávaný boss Gustavo Fring, si můžete přečíst v tomto článku.

My vám nabízíme fotogalerii složenou z nejznámějších tváří Breaking Bad. Herci snímky zároveň dělají promo svému panelu na letošním Comic-Conu v San Diegu.

Domů
Sdílet
Diskuse