Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. července 2018 21:40
Čas čtení 0:00
damnthat

13letý kluk si ze zvědavosti nacpal USB kabel do pohlavního údu

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Chlapec musel podstoupit operaci, aby mu kabel vytáhli.

Mladí lidé ve vývoji rádi experimentují se svým tělem. Pouze 13letý chlapec z Číny však zašel příliš daleko, protože mu jako dobrý nápad přišlo odříznout jeden konec USB kabelu a vecpat si ho do pohlavního údu. Pomocí močové trubice nacpal kabel až do močového měchýře, odkud ho chtěl za pár vteřin vytáhnout, jenže to už nedokázal. V měchýři se kabel zamotal a už nebylo možné ho vytáhnout stejným způsobem, jakým vešel dovnitř.

Chlapec se musel přiznat rodičům a následně ho odvezli na kliniku, kde s kabelem nijak nepohnuli. Druhý den byl převezen do nemocnice, kde podstoupil operaci. Při ní mu přeřezali močový měchýř a kabel rozmotali, aby ho mohl lékař vytáhnout přes močovou trubici ven. Naštěstí se rána hojila velmi rychle a chlapec byl již za dva týdny zpět doma. Do konce života si zapamatuje, že do močové trubice nic nepatří.

 


Domů
Sdílet
Diskuse