Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. července 2018 11:52
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Kanyeho tweety jsou na prodej. Jeho myšlenky v pozlacených rámech si můžeš koupit za 50 dolarů

KULTURA TWITTER
Uložit Uložené

Umění bylo opět povýšeno na novou úroveň.

Většina je pravděpodobně seznámena s legendárními tweety Kanye Westa, které jsou tak proslulé, že se stihly objevit už i na různých tričkách, kšiltovkách či krytech na telefon. Yeezy na rozdíl od všech ostatních celosvětových celebrit nemá svůj instagramový profil, a i když ho nějaký čas měl, byl naprosto neaktivní, proto je u něj Twitter pravděpodobně jediným prostředkem pro komunikaci s fanoušky.

Během let se Kanyeho tweety staly doslova fenoménem a objevují se všude možně i mimo platformy s modrým ptáčkem. Nejnověji se společnost Framed Tweets rozhodla z jeho nejznámějších statusů z Twitteru udělat hotové umělecké výtvory – zarámovat je a prodávat jako obrazy. Raperova vyjádření si tak můžeš zakoupit za téměř 50 amerických dolarů.

Společnost krom nové kolekce s Kanye Westem prodává i tweety dalších známých umělců, raperů, zpěváky či politiků. Všechna „umělecká díla“ jsou v pozlacených rámech na zakázku a najdeš je k dispozici na oficiální stránce.

Domů
Sdílet
Diskuse