Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. července 2018 10:44
Čas čtení 0:00
Kristina Bečková

Bývalé královny krásy, které odsunuly modeling na druhou kolej. Co dělají teď?

MÓDA
Uložit Uložené

Některé z nich možná znáš ze svých oblíbených filmů.

Práce modelky musí být vskutku zajímavá. Pózování před objektivem, módní přehlídky během týdnů módy, spolupráce s nejvýznamnějšími módními návrháři, cestování po celém světě a v neposlední řadě bujaré večírky či nové známosti. Někoho však může po jisté době takový život omrzet. Přesně toto byl případ bývalých miss, které se rozhodly zazářit v novém světle reflektorů. A čemu se tedy věnují, když ne modelingu?

Priyanka Chopra

Asi málokdo ví, že indická herečka Priyanka Chopra se někdy zúčastnila soutěže krásy. A kdyby jen zúčastnila! Priyanka si v roce 2000, když zastupovala Indii na Miss World, odnesla domů korunku za nejkrásnější ženu světa. Tehdy teprve 18letá královna krásy ani netušila, že její cesta bude směřovat až na filmová plátna.

Svou hereckou kariéru začala v Bollywoodu a do dnešního dne má na kontě desítky filmů z této produkce. Na zahraniční obrazovky se dostala až v roce 2015, kdy ji obsadili do amerického seriálu Quantico jako hlavní postavu, Alex Parrish. V roce 2017 si zahrála drsňačku Victorii v remaku Baywatch. Priyanku brzy uvidíme na Valentýna a to ve filmu Isn't It Romantic, kde si zahraje po boku Rebel Wilson či Liama Hemswortha.

Herectví a modeling však nejsou jediné věci, v nichž tato indická kráska vyniká. Párkrát zkusila i zpěv a výsledek je docela příjemné překvapení. Priyanku si můžete poslechnout v písni Erase s The Chainsmokers nebo Exotic s Pitbullem.

Priyanka momentálně prožívá jedno ze svých nejlepších období života. Jako jedné z mála indických hereček se jí podařilo prorazit do velkého Hollywoodu,u ž několik měsíců randí s mladším Nickem Jonasem a ve svých 35 letech je stále stejně krásná jako před osmnácti lety.

Gal Gadot

Jméno Gal Gadot si každý v roce 2018 spojí s DC Comics a superhrdinkou Wonder Woman. Izraelka však před čtrnácti lety také reprezentovala svou zemi na soutěži krásy Miss Universe 2004. Gal tehdy domů neodcházela s korunkou pro nejkrásnější ženu světa, ale tato zkušenost jí rozhodně otevřela dveře na velká místa.

O čtyři roky později totiž svým hereckým talentem vynikla nad šesti dalšími herečkami a získala tak roli v oblíbené filmové sérii Rychle a Zběsile. V roce 2013 DC oznámilo, že role Diany Prince, tedy Wonder Woman, se zhostí právě Gal. Názory fanoušků byly různé, většina si však myslela, že Gal nesplňuje fyzické požadavky pro tuto postavu.

V roce 2016, když se jako Diana poprvé objevila ve filmu Batman v Superman však všem vytřela zrak. A když o rok později vyšel vlastní film Wonder Woman a Gal s klidem oznámila, že byla během natáčení pět měsíců těhotná. Všem bylo jasné, že je pro tuto roli stvořená. Z královny krásy v superhrdinku, tomu se říká úspěch, že?

Olivia Culpo

Nejčerstvější královna krásy z našeho seznamu. Olivia v soutěži Miss Universe 2012 reprezentovala Spojené státy americké a zaslouženě vyhrála. Ve světě showbyznysu je ještě docela nováček, a tak toho nestihla tolik jako její předchůdkyně. Také se však zajímá o herectví.

Již v roce 2014 se objevila ve filmu The Other Woman a letos jí vyjdou dva filmy – thriller Reprise, kde si zahraje po boku Bruce Willise a film Tired Lungs, o kterém ještě moc informací není. Loni vyšel film American Satan, kde měla Olivia také menší roli. Zahrála si také v klipu svého bývalého přítele Nicka Jonase (zdá se nám to, nebo Nick má slabost pro královny krásy?), Jealous.

Olivia má zálibu i v kulinářství – jako modelka si přeci jen něco odcestovala a zkusila různé kuchyně a jídla. Loni si otevřela rodinnou restauraci back40ri na Rhode Islandu, odkud kráska pochází. Olivia však na modeling tak úplně nezanevřela. Na kontě má dvě vlastní kolekce, pro Revolve a pro Pretty Little Thing, které nejen navrhla, ale i nafotila. Stále se tedy kromě podnikání či natáčení filmů věnuje i focení kampaní či obálek časopisů.

Taťána Gregor Brzobohatá

Nebo také Taťána Kuchařová. Tato kráska v roce 2006 vyhrála soutěž v Česku, ale zatím jako jediná vyhrála i celosvětový formát Miss World a stala se tak nejkrásnější ženou na světě. Od té doby spolupracovala se všemi významnými časopisy, dělala modelku pro L'Oreal, Dermacol, Oriflame či Adidas a dokonce předváděla pohádkové róby od Elie Saab.

I tato modelka však v sobě objevila herecké vlohy a možná to bylo právě v roce 2011, kdy si zahrála ve videoklipu Fascinated od Justina Timberlakea. Její filmová kariéra začala v krátkém snímku The Big Meet a ve slovenském filmu Donšajni. Taťána si také zahrála v seriálu Gympl s (r)učením omezeným, ale její první hlavní role přišla až v roce 2015, kdy si ve filmu Správnej dres zahrála po boku Jirky Mádla. Kromě herectví se Taťána věnuje také charitě prostřednictvím své nadace Krása pomoci, kterou založila už v roce 2008.

Domů
Sdílet
Diskuse