Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. července 2018 18:23
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Tom Cruise a Henry Cavill v souboji ničí půl místnosti a skáčou z letadla. Užijte si další skvělé záběry z Mission: Impossible 6

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Studio Paramount Pictures pokračuje v propagaci očekávaného snímku a zveřejňuje lákavou dvojici nových klipů.

Jak již jistě mnozí víte, oblíbená akční série Mission: Impossible se už zanedlouho dočká dalšího filmového přírůstku. Ten ponese název Mission: Impossible – Fallout a my si už nyní můžeme být jisti, že to bude i tentokrát pořádně adrenalinová jízda.

Koneckonců, pokud jste zachytili naše předešlé články, tak už musíte mít velmi dobrou představu o tom, jaké šílenosti si pro nás Tom Cruise a ostatní připravili.

S blížící se premiérou však pomaličku vrcholí i samotná propagace filmu, takže máme opět k dispozici několik nových záběrů.

Ty studio Paramount zveřejnilo v podobě dvojklipů, které se sice soustředí na scény již viděné v trailerech, ale odhalují z nich ještě o něco více. Hlavními hvězdami jsou Tom Cruise, Henry Cavill, demolice veřejných záchodků a seskok z letadla.

Více se už ale dozvíte v níže přiložených ukázkách. My v závěru ještě dodáme, že si snímek budeme moci užít v kinech 2. srpna 2018. Budete při tom?

Domů
Sdílet
Diskuse