Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. července 2018 13:58
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Zombieland 2 dorazí do kin už příští rok. Vrátí se i ústřední čtyřka v čele s Jessem Eisenbergem a Woodym Harrelsonem

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Přinášíme dobré zprávy všem fanouškům prvního Zombielandu. Dvojka se začne natáčet už začátkem příštího roku a v kinech se objeví na desáté výročí od uvedení jednotky.

Už nějakou dobu víme, že přípravy pro pokračování populární hororové komedie Zombieland z roku 2009 nabírají každým dnem stále výraznějších kontur.

Svědčí o tom i nedávná zpráva, podle níž by se měli vrátit všichni čtyři hlavní protagonisté, a tedy Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Emma Stone a Abigail Breslin. Jak však nyní uvádí magazín The Hollywood Reporter, ústřední kvarteto bylo definitivně potvrzeno až teď.

Ba co víc, podle dostupných informací by mělo natáčení druhého Zombielandu začít již v lednu 2019, přičemž premiéra je předběžně naplánována na říjen 2019. Pokračování by se tak dostalo do kin téměř přesně na desáté výročí od uvedení jednotky.

Zombieland 2 dorazí do kin už příští rok. Vrátí se i ústřední čtyřka v čele s Jessem Eisenbergem a Woodym Harrelsonem
Zdroj: Columbia Pictures/Pariah

Co se samotného příběhu týče, v jeho centru se znovu ocitne výše zmiňovaná čtveřice, která si bude muset poradit s novým typem zombíků. Více se už ale dozvíte v tomto vlákně.

Na režisérské křeslo opět usedne Ruben Fleischer (Zombieland, Gangster Squad) a za scénářem i tentokrát stojí Rhett Reese s Paulem Wernickem (Zombieland, Deadpool). Co na Zombieland říkáte s odstupem času? A těšíte se na dvojku?

Domů
Sdílet
Diskuse