Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. července 2018 16:57
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Kanye West chce otevřít vlastní restauraci. Měla by nabízet špičkové recepty podle jeho matky

GASTRO
Uložit Uložené

Šéfkuchař Yeezy?

Pole působnosti Kanyeho Westa se během jeho kariéry stále více rozšiřuje. Do jeho bohatého portfolia, kde se již nyní nachází množství elementů jako hudba, móda, design či architektura, nejnověji pravděpodobně přibude i gastronomie. Americký multitalentovaný umělec se totiž rozhodl, že si otevře vlastní restauraci.

Podle dostupných informací, které poskytl portál Radar, Yeezy momentálně hledá ideální prostory pro svůj provoz ve městě Calabasas na jihu Kalifornie. Restaurace by měla na počest jeho zesnulé matky nabízet špičková jídla inspirovaná právě jejími recepty.

U 41letého Omariho to však není poprvé, co figuruje v gastronomickém průmyslu. Již v roce 2008 totiž přinesl do Chicaga franšízu Fatburger. Kanyeho tentokrát pravděpodobně inspiroval jeho rapový kolega a legenda Nas, který se v roce 2015 vydal podobnou cestou.

Domů
Sdílet
Diskuse