Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. července 2018 16:18
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Serena Williams měla chuť na italské jídlo, tak ji manžel vzal do Itálie na spontánní výlet do Benátek

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Manžela jako má Serena by chtěla nejedna žena.

Manželství bývá plné dobrodružství. Jednou člověk zažívá ty nejkrásnější chvíle svého života a jindy mohou sladké soužití narušit hádky. Podobné pocity určitě znají i Alexis Ohanian a Serena Williams, jejichž svatba před koncem roku 2017 vyvolala v médiích obrovský zájem. Manželský pár si zřejmě žije spokojeně a nasvědčuje tomu i krátký příběh z uplynulého víkendu.

Alexis na svém Instagramu sdílel pár fotografií, přičemž pod první zanechal vzkaz o tom, jak měla Selena chuť na italské jídlo. Namísto vaření špaget či objednávky pizzy se Alexis zvedl, objednal let do Itálie a za pár hodin už večeřeli v nádherných Benátkách, kde Serenu vzal i na plavbu na gondole.

Itálie představuje pro manžele velmi důležité místo, protože v jednom římském hotelu se v roce 2015 poprvé setkali a v roce 2016 tenistku budoucí manžel ve stejném hotelu i požádal o ruku. Ačkoliv oba Itálii milují, do Benátek zavítali poprvé a Sereně se očividně líbilo jak jídlo tak i prostředí, protože na Instagram napsali, že se do městečka určitě vrátí.

Uživatelé na sociálních médiích okamžitě zareagovali na romantické gesto slovy, že si snad nedokáží představit, zda by mohl vztah dvou lidí vypadat lépe. Spontánním výletem do Itálie Alexis nevyhrál jen srdce své milované, ale i lidí na internetu.

Domů
Sdílet
Diskuse