Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. srpna 2018 19:39
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Na Airbnb už najdeš i Velkou čínskou zeď. Pošli text, jak sjednotit rozdílné kultury, a vyhraj

ZAJÍMAVOSTI AIRBNB ČÍNA
Uložit Uložené

Jedna z nejznámějších světových památek může být na noc tvým domovem.

Kdysi ochraňoval celou civilizaci před útoky nepřátel a dnes bys na ní díky společnosti Airbnb mohl strávit romantickou noc. Známá služba se spojila s čínskými historiky a vytvořila v jedné části Velké čínské zdi nevelkou místnost zařízenou komfortním nábytkem.

Nebude ji však pronajímat pomocí své platformy, ale uspořádala soutěž, díky které můžeš i ty už na začátku září bezplatně odcestovat do Pekingu a zažít dobrodružství, jaké nemá konkurenci.

Místnost nemá střechu, takže hosté budou moci ze starověké památky pozorovat hvězdnou oblohu a k dispozici budou mít i speciální večeři při zvucích tradiční čínské hudby.

Po nezapomenutelném spánku na druhý den ráno vyrazí poznávat okolí a historii Velké čínské zdi, přičemž průvodci budou zkušení čínští historici. Není to ani zdaleka všechno, protože Airbnb si pro výherce připravilo mnohem více čínských aktivit.

K výhře v soutěži nemusíš splnit ani těžkou či otravnou výzvu. Společnost od tebe chce jen to, abys napsal krátký text na téma „Proč je dnes bourání překážek mezi kulturami důležitější než kdykoliv předtím? Jak bys chtěl navázat nová spojení?“. Čas na zapojení do soutěže ti vyprší 11. srpna a cesta do Pekingu v případě potenciální výhry bude naplánována od 3. do 9. září, takže dobře přemýšlej, zda by takový zážitek za pár vět nestál.

Domů
Sdílet
Diskuse