Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. srpna 2018 10:47
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

High Jump 2018 dopadl na jedničku. Jaká byla poslední slova naší moderátorky před skokem do vody?

REFRESHER
Uložit Uložené

Čeští adrenalinoví nadšenci se před pár dny sešli na dalším pokračování High Jumpu a my jsme nemohli chybět.

High Jump je událost, která každoročně do Hřiměždic nedaleko Prahy přiláká tisíce návštěvníků a adrenalinových nadšenců, kteří mají možnost vyzkoušet si více i méně nebezpečné skoky do vody v upraveném lomu. Organizátoři této jedinečné události si vždy dávají záležet, a dokonce je součástí i atraktivní hudební program. Přesto nechtějí, aby je někdo nazýval festivalem.

My jsme byli samozřejmě nejvíce zvědaví na samotné skoky do vody, protože ty jsou hlavní součástí show. Naše moderátorka Petra se nakonec rozhodla, že pokud najde návštěvníka, který absolvuje skok s ní, tak v sobě najde dostatek odvahy také.

Netrvalo dlouho a už byla v plavkách. Nakonec si dokonce skočila hned několikrát a je tedy důkazem, že příští rok musíš přijít také. Vyzpovídali jsme organizátora, pár návštěvníků a v konečném důsledku jsme zjistili, že na příštím ročníku jednoduše nemůžeš chybět.

Domů
Sdílet
Diskuse