Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. srpna 2018 17:03
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

NobodyListen ovládl Prahu. Jak dopadl Addict pro 3 tisíce lidí s výhledem na hlavní město?

REFRESHER ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Rytmus zpívá, že sedí na vrcholu světa úplně sám. NobodyListen stojí nad Prahou se třemi tisíci lidí pod pódiem.

Nobodyho série s titulem Addict má za sebou další obrovský milník, který se zapíše do historie. Po dlouhých dvou letech čekání se totiž nejlepšímu českému dýdžeji podařilo získat od vedení města povolení k tomu, aby mohl uspořádat party na tom nejvíce exkluzivním místě v hlavním městě. Samozřejmě mluvíme o Stalinu na Letné, kam si turisté z celého světa chodí užívat nejlepší výhled na celou stověžatou Prahu.

Na rozdíl od všech ostatních eventů pod kyvadlem, Addict ovládl nejsvrchnější patro a my jsme byli svědky pravděpodobně nejlepší události léta 2018 v Česku. Kromě samotného NobodyListena přišli i další hosté a nejvíce nás překvapil Smack, který živě odehrál několik skladeb.

Součástí události byla i Skate of Mind session v podání Maxima Habance, kde se bojovalo o 20 tisíc korun. Více se už ale dozvíš v našem podrobném videoreportu, v rámci kterého jsme vyzpovídali nejen Nobodyho a Maxima, ale i vítěze soutěže. 

Domů
Sdílet
Diskuse