Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. srpna 2018 12:23
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Nobodyho Addict zostra odstartuje pražský Fashion Week

REFRESHER
Uložit Uložené

DJ NobodyListen se opět hlásí s dalším dílem akce Addict, která se odehraje již tento pátek jako oficiální zahajovací party a část programu Fashion Weeku.

Addict #14 s podtitulem Fashion Week Edition se uskuteční v pátek 31. srpna v undergroundovém prostředí Křižíkových pavilonů v areálu pražského Výstaviště. Návštěvníci se jako vždy mohou těšit především na naprosto špičkový hudební zážitek a autentickou „addict atmosféru“. 

Tu ještě potrhne dokonalý zvuk z extra výkonného sound systému. Vše završí parádní vizuální doprovod od Lunchmeat Studia. O pitný režim všech zúčastněných se jako vždy bude v průběhu celé noci starat ledově namražený Jägermeister.

V roli headlinera se objeví známá britská DJ a moderátorka Jamz Supernova, která

si v rámci Addictu v Praze zahraje vůbec poprvé. Tato kráska je zakladatelkou movementu Future Bounce a moderátorkou tří vlastních show na legendárním rádiu BBC Radio 1Xtra.

Nobodyho Addict zostra odstartuje pražský Fashion Week

O tom, že organizátor NobodyListen ani pro tentokrát nepřestává lovit ty nejlepší hosty, svědčí i účast další velké zahraniční star v podobě italského DJ Sartana, který pravidelně hraje v nejvyhlášenějších klubech po celé Itálii. Jeho sety znají z rádií posluchači po celém světě. Neméně zajímavá pak budou i vystoupení tuzemských interpretů. Pořádnou show tradičně rozjede i Opak Dissu Label nebo DJs Aid Kid, nrmn, Neoru. Divoký moshpit pak jako vždy zaručeně rozpoutá samotný organizátor DJ NobodyListen.

Nepřestávejte lovit ty nejlepší zážitky a dorazte na Addict #14, který odstartuje v pátek 31. srpna ve 21:00 hodin v Křižíkových pavilonech v areálu pražského Výstaviště. Akce bude trvat až do 5:00 sobotního rána.

Vstupenky budou k dostání na místě.  Prvních 500 příchozích zaplatí 300 Kč, dalších 500 návštěvníků pak 400 Kč. Prostor má omezenou kapacitu, takže se vyplatí dorazit co nejdříve.

Vstup bude povolen pouze plnoletým osobám. 

Nobodyho Addict zostra odstartuje pražský Fashion Week
Domů
Sdílet
Diskuse