Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. září 2018 16:08
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Populární leopardí vzor se opět vrací do módy. Známé tváře ti ukážou, jak ho správně nosit a kombinovat

MÓDA
Uložit Uložené

Víš, jak nosit kontroverzní potisk ve stylu exotické šelmy tak, aby nepůsobil levně?

Velký hit ze současného, ale stejně tak i minulého století, který se pravidelně čas od času dostane do módy, je opět tu. Řeč je o nadčasovém a velice specifickém leopardím vzoru. Ten se poslední dobu těší popularitě nejen u světoznámých osobností, ale zároveň i u velkých módních designérů či populárních fast fashion řetězců.

Avšak potisk ve stylu exotické šelmy je a odjakživa byl velmi kontroverzním prvkem v dámských šatnících. Přestože se najde mnoho žen, na které působí velmi přitažlivě, stále ho značná většina spíše odmítá a považuje za levný, kýčovitý či vulgární.

Z tohoto důvodu se ho něžné pohlaví povětšinou bojí a raději se mu vyhýbá. My ti však dnes prostřednictvím známých tváří či renomovaných módních blogerek ukážeme, že i takto rozporuplný kousek, jakým je leopardí vzor, je možné nosit sebevědomě a s jistou dávkou sexappealu.

Klíčem k dobré adaptaci tohoto vzoru do svého outfitu je právě kombinování či rozmanitost a originalita jednotlivých kousků s potiskem leoparda. Důležité je i to, na jakém typu oblečení nebo doplňků ho použiješ a rovněž k jaké příležitosti si ho hodláš obléci. Dobrý způsob, jak nosit tento šelmovitý vzor, je aplikovat ho zejména v elegantních outfitech.

Co se kombinování týče, vděčné barvy jsou například červená, bílá či černá. S nimi vynikne vždy famózně a uhlazeně. Také je přijatelné použít jej jako kontrast k basic oblečení, nejlépe prostřednictvím sukně nebo na horní části těla pomocí bundičky či tílka.

Během léta jsi ho na známých osobnostech často mohla vidět i na plavkách. Leopardí šaty či overaly taktéž nejsou krok vedle, což si v poslední době uvědomují i mnohé celebrity. Naopak vyhnout by ses určitě měla legínám či šortkám s kočkovitým vzorem.

Opětovnému návratu trendu s kontroverzní potiskem ve stylu exotické šelmy za krátký čas podlehlo mnoho světoznámých hvězd. Pravděpodobně nejvíce imponuje Kylie Jenner, Emily Ratajkowski či Irině Shayk. Naopak, z našich lokálních známých jmen se nadčasový hit zalíbil zejména módní blogerce a influencerce Ttapple.

 

Príspevok, ktorý zdieľa TTAPPLE (@ttapple),

 

Príspevok, ktorý zdieľa (@bellahadid),

Samozřejmě nemůžeme zapomenout na doplňky s leopardím vzorem. Ty jsou stejně plnohodnotným módním kouskem, který dokáže celý outfit ozvláštnit. Ať už prostřednictvím kabelky, slunečních brýlí či elegantních bot. Rovněž se nemusíš bát různých materiálů a střihů. Čím extravagantnější a komplikovanější, tím lépe.

Aktuální návrat leopardího trendu s sebou přinesl množství originality a vynalézavosti. Dá se říci, že v současné době nejsou téměř žádná striktní pravidla a kreativitě se meze nekladou. Proto se ani ty neboj experimentovat s různými styly, barvami, střihy či vzory a klidně se nech inspirovat módními ikonami či tvůrčími blogerkami, které jsme do tohoto článku zahrnuli.

 

Príspevok, ktorý zdieľa TTAPPLE (@ttapple),

Domů
Sdílet
Diskuse