Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. září 2018 11:53
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Jirka Král už nebude tvořit. Při příležitosti milionu odběratelů oznámil konec kariéry v dojemném videu

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Nejznámější český youtuber oznámil, že už nebude tvořit. V nejlepším je potřeba přestat.

I nejznámější čeští youtubeři už do značné míry dospěli, což je v první řadě vidět na obsahu, jaký tvoří. Jelikož jejich cílovou kategorii do velké míry tvoří menší děti, v konečném důsledku se to odráží i na reakcích a tvůrci narážejí na to, že se jejich zájmy neshodují se zájmy diváků. Sice se to nemusí nutně projevovat v komentářích, ale tvůrci nám občas svoje „ vyhoření“ naznačí.

Od prvních náznaků vzniku trendu youtuberů jsme se té nejvíce šokující zprávy dočkali právě v posledních hodinách. Nejznámější český reprezentant Jirka Král totiž dosáhl milionu odběratelů a při příležitosti tohoto milníku vydal dlouho připravovaný dokumentární film.

Už samotný název Byl jsem YouTuber napověděl, že se dozvíme něco zajímavého. Pravděpodobně nikdo by však netipoval, že Jirka oznámí oficiální konec své kariéry. Již nebude tvořit videa a loučí se s fanoušky.

Hodinový dokument je plný vyjádření blízkých kamarádů, youtuberů, lidí z branže a hodně mluví například Leoš Mareš. Více už ale v samotném videu, které režíroval Jirkův bratr Petr.

Domů
Sdílet
Diskuse