Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. září 2018 7:00
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Epický závěr Avengers 4 se začíná natáčet v těchto dnech. Ani herci nevědí, jak příběh skončí

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Avengers 4 dorazí do kin na jaře příštího roku.

Očekávaná komiksovka Avengers 4, jejíž oficiální název je stále tajemstvím, již začala s rozsáhlým dotáčením a předtáčením.

Přímo z placu nás na obrázku níže pozdravil režisér Joe Russo spolu s fanouškem Nemem, který viděl Infinity War v kině 45krát. Tvůrci ho za odměnu pozvali na premiéru Avengers 4.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

‪Not sure anyone on this planet has watched Infinity War more than @nemraps . Welcome to the A4 set. We make these movies for fans like you...‬

Príspevok, ktorý zdieľa The Russo Brothers (@therussobrothers),

Původně se počítalo s tím, že dotáčení již začalo a zabere celé léto, nakonec se však zdá, že vše odstartovalo až v těchto dnech.

Nejde samozřejmě jen tak o nějaké klasické dotáčení, ale bude se natáčet samotný závěr celého snímku. Ani samotní herci údajně zcela přesně nevědí, jak samotný film skončí a co vlastně jejich postavy čeká.

Tvůrci tedy zvolili unikátní taktiku, kdy matou i samotné herce, čímž chtějí zamezit tomu, aby cokoli vyšlo na povrch.

Mark Ruffalo dodal, že se často po několika dnech vracejí k již natočenému materiálu a pokoušejí se ho natočit znovu. „Abychom události zavedli zase jiným směrem,“  vysvětlil.

Co se však týče nějakých konkrétních scén, víme, že se týkají postav Captain America (Chris Evans), Black Widow (Scarlett Johansson) a Ant-Mana (Paul Rudd). Fotky herců na place najdete po kliknutí na tento link.

Už nějakou dobu se říká, že právě Ant-Man by měl v Avengers 4 hrát klíčovou roli, ale detaily jsou samozřejmě stále drženy v tajnosti. Znamená to ale, že se Ant-Mana nějak podaří zachránit z Quantum Realm, kde zůstal uvězněn na konci Ant-Man a Wasp.

Soudě dle fotek, asi jen těžko můžeme hádat, o co asi ve scéně půjde. Steve a Natasha se zkrátka setkají se Scottem a zřejmě mu osvětlí, co se dělo během jeho nepřítomnosti.

Epický závěr Avengers 4 se začíná natáčet v těchto dnech. Ani herci nevědí, jak příběh skončí
Zdroj: Walt Disney Studios Motion Pictures/Marvel Studios

Podle posledních informací by se měl na plátně objevit i Howard Stark v podání Johna Slatteryho. Netušíme však, jak dlouho se otec Tonyho Starka (Robert Downey, Jr.) zdrží.

Možná půjde spíše o cameo a pravděpodobně flashback. Neověřené zprávy hovoří o tom, že by měl mít společné scény s Downeym, Jr. Nakonec zřejmě ani není jisté, zda ho v kinoverzi opravdu uvidíme.

Portál That Hashtag Show upozornil, že vzhledem k velkému množství postav se snadno může stát, že scény Starka staršího skončí na podlaze střižny. Na výsledek si ale budeme muset počkat až do premiéry.

Svůj návrat na svém instagramovém účtu ohlásil i Jeremy Renner alias Hawkeye. Co se týče jeho postavy, spekuluje se, že se představí pod svým novým aliasem Ronin, tedy hrdiny s mečem v samurajském stylu.

Avengers 4 opět režírují Joe a Anthony Russovi a premiéry se dočkáme 2. května 2019.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

Circling the wagons with my good friends @marvel @avengers #letsstretchbitches #hawkeye

Príspevok, ktorý zdieľa Jeremy Renner (@renner4real),

Domů
Sdílet
Diskuse