Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. září 2018 11:16
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Venom má chuť na lidské maso. Komiksovka s Tomem Hardym láká do kina novými záběry

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Venom dorazí již začátkem příštího měsíce. Vyrazíte do kina?

Tak jak? Už jste se rozhodli, zda dáte šanci sólovce Venoma? V rozhodování vám možná pomohou čerstvé ukázky, které jsou bohaté i na několik nových záběrů.

Eddie Brock (Tom Hardy) se v jedné z nich snaží agresivního symbionta přesvědčit, že pojídání lidí není zrovna správné.

Nějaké přehnané násilí a krev však nečekejte. Venom bude mít přístupnost PG-13, což možná zamrzí, protože látka si trochu tvrdší a temnější přístup vysloveně žádá.

Dosavadní ukázky sice nepůsobily špatně, ačkoli nemůžeme říci, že by nás vysloveně strhly. Šanci na dobrý film však rozhodně vidíme a velmi by nás mrzelo, kdyby právě Venomova sólovka dopadla průměrně.

Budeme tedy doufat, že režisér Ruben Fleischer (Zombieland) se vytasí s kvalitním komiksovým blockbusterem.

Ve filmu bychom se měli dočkat více než jednoho symbionta, protože děj bude vycházet z komiksové série Lethal Protector, kde se jejich objevilo dalších pět.

Kromě Hardyho uvidíme i Michelle Williams, Riza Ahmeda, Jenny Slate, Woodyho Harrelsona, Michelle Lee a Scotta Hazea. Venom se do našich kin přiřítí už 4. října 2018.

Domů
Sdílet
Diskuse