Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. října 2018 11:03
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Venom se před premiérou připomíná masivní porcí ukázek a obrázků. Kolik potitulkových scén uvidíme?

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Venom přichází do našich kin a spolu s ním spatřilo světlo světa ještě několik posledních trailerů, TV spotů, klipů a dalších lákadel.

Do očekávané premiéry Venoma s Tomem Hardym nám momentálně zbývá už jen několik posledních dní.

Díky bohaté reklamní kampani, která nabídla opravdu obrovské množství všemožných ukázek a obrázků, se většina diváků už dávno rozhodla, či do kina zajde, nebo ne.

Pokud však náhodou ještě nejste úplně rozhodnutí, možná vás přesvědčí právě níže přiložená várka dalších nových lákadel.

Kromě několika dosud neviděných záběrů v podobě trailerů, spotů, klipů přímo z filmu či reklamy naleznete v článku například i vydatnou porci obrázků ve vysokém rozlišení.

Abychom ale nezůstali pouze u videí, tak se vrátíme ještě k nedávno oznámenému PG-13 ratingu.

Kvůli tomu snímek rozhodně nebude obsahovat tolik krve, brutality a nadávek, kolik by si zasloužil, což mnoho fanoušků pořádně rozhořčilo.

Hlavním důvodem pro absenci R ratingu byla údajně snaha tvůrců setrvat na stejné úrovni jako filmy z MCU. Ačkoliv Venom oficiálně není součástí světa Marvel Studios, je jasné, že s PG-13 by tomu někdy v budoucnu mohlo být jinak.

Sám Tom Hardy se nedávno vyjádřil, že Venom podle něj funguje i v rovině PG-13, ačkoli by jeho svět velmi rád prozkoumal v podobě tvrdého R ratingu. Pokud se tedy dočkáme pokračování, možná se tvůrci pochlapí a PG-13 nechají v šuplíku.

Herec se také přiznal, že ho při ztvárnění Eddieho Brocka inspiroval známý MMA zápasník Conor McGregor. Ten je podle Hardyho fyzicky neuvěřitelně zdatný, tento aspekt postavy se do Venoma snažilo zapracovat i studio.

V Sony Pictures navíc potvrdili, že nás v kinech čekají hned dvě potitulkové scény, takže doporučujeme sedět na místech až do úplného konce.

Za režií stojí Ruben Fleischer (Zombieland, Gangster Squad) a o scénář se postaral Scott Rosenberg (Con Air, Gone in Sixty Seconds) společně s Jeffem Pinknerom (The Amazing Spider-Man 2, Jumanji: Welcome to the Jungle).

Premiéra snímku je u nás naplánována na 4. října 2018, a pokud se o něm chcete dozvědět více, klikejte sem.

Tak co, zajdete do kina?

Domů
Sdílet
Diskuse