Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. října 2018 15:01
Čas čtení 0:00
Sona O.

Elon Musk označil hráče Fortnite za věčné panice. Hru by nejraději odkoupil a smazal

TECH
Uložit Uložené

Online se to prý nepočítá.

Někdo by měl zřejmě zakázat Elonu Muskovi přístup na Twitter. Momentálně urazil fanoušky populární hry Fortnite a ve svém příspěvku je nazval věčnými panici.

Na svůj nechvalně známý profil nahrál fotku s nadpisem: „Elon Musk si koupil Fortnite a vymazal ho,“ pod nadpisem stojí text:  „Musel jsem ty děcka zachránit od věčného panictví.“

 

Zjevně mu vůbec nevadí fakt, že po celém světě naštval zhruba 78,3 milionů fanoušků videohry a k celému příspěvku ještě dodal: „Musel jsem to udělat, nemáte za co.“



Výrobci hry Epic Games okamžitě reagovali protiútokem a Muskovi se vysmáli za to, že by mu trvalo celou dekádu postavit základnu na Měsíci.

Ve Fortnite hráči budují a opravují struktury, aby mohli stavět obranné opevnění. Šéf Tesly a SpaceX odpověděl celkem jednoduše: „Realita je těžká.“

Jeden z fanoušků hry se dokonce ozval přímo na Muskův status a podotkl, že o panictví přišel poté, co začal hrát Fortnite. Miliardář ale poznamenal, že online se to nepočítá.

Musk však sám počítačové hry hraje. Jeho oblíbenými jsou Overwatch a série Bioshock, na které si najde čas i přesto, že vlastní dvě multimilionové firmy a vychovává šest dětí.

Domů
Sdílet
Diskuse