Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. října 2018 3:22
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Wonder Woman 2 byla odložena o 7 měsíců a uvidíme ji až v roce 2020. Co se to s DCEU děje?

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Po Flashovi jsme se dočkali další negativní zprávy pro fanoušky DCEU.

Před pár dny jsme psali, že natáčení Flashe se odkládá a snímek neuvidíme dříve než v roce 2021, pokud vůbec. Šlo o další velmi negativní zprávu a fanoušci DCEU se tak mohli těšit už jen na Wonder Woman. Ta se natáčí už od léta a premiéru měla v listopadu 2019, takže nehrozily obavy, že se něco pokazí.

Nicméně, to by nebylo DCEU, kdyby se něco nepokazilo. Z původního velkého plánu už dnes zůstal jen cár politý kávou. Zrušilo se pár filmů, několik z nich bylo odloženo na neurčito, další střídají tvůrce častěji než Iron Man obleky a navíc se nahlas mluví o odchodu Bena Afflecka a Henryho Cavilla.

Všichni tak věřili, že pokud ne Aquaman, tak příští rok do černého trefí Wonder Woman. Warner nás však opět zklamal, když ohlásilo, že na snímek si počkáme o 7 měsíců déle. Premiéra je nyní stanovena na 5. června 2020. Na ten datum mělo studio původně naplánovaného Six Billion Dollar Mana s Wahlbergem. Drama se však zatím oficiálně ztrácí z plánu premiér.

Wonder Woman 2 byla odložena o 7 měsíců a uvidíme ji až v roce 2020. Co se to s DCEU děje?
Zdroj: Warner Bros.

Ve Wonder Woman 1984 uvidíme Gal Gadot bojovat proti Cheetah (Kristen Wig), přičemž se do hry zapojí i postava Pedra Pascala. Naštěstí se vrací i Chris Pine jako Steve Trevor. Fanoušci DCEU však nemusí zoufat. Příští rok dorazí alespon Shazam! Je to docela paradox, že? Nejprve se DCEU snažilo extrémně rychle dohnat MCU, jen aby zanedlouho na to nebylo schopné poslat do kin více než jeden film ročně.

Vše potřebné o Wonder Woman 2 se dozvíte v tomto vlákně. Upřímně, my doufáme, že Warneru to vyjde a od nynějška to už bude jen úžasné, nebo alespoň nadprůměrně kvalitní. V posledních měsících to však s DCEU vypadá zle.

Wonder Woman 2 byla odložena o 7 měsíců a uvidíme ji až v roce 2020. Co se to s DCEU děje?
Zdroj: Warner Bros.
Domů
Sdílet
Diskuse