Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. října 2018 10:20
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Dwayne Johnson se po 18 týdnech tvrdé diety vypracoval ještě víc, fanoušci se už těší na film Hobbs a Shaw

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Herec dosáhl všeho, co si předsevzal.

Dwayne Johnson se nezastaví před ničím. V posledních se objevil ve všemožných filmech od pohádek přes akční trháky jako Rychle a zběsile.

Právě v této sérii si zahrál tvrďáka Hobbse, který se zanedlouho objeví ve spin-off filmu Hobbs and Shaw. Jak si zřejmě zachytil, roli Shawa bude hrát Jason Statham, takže milovníci akce a brutálních rvaček se mají na co těšit.

Aby se však The Rock dostal do ideální formy na natáčení, posledních 18 týdnů strávil nepřetržitou prací. Den co den hodiny makal v posilovně, s čímž mu pomáhal trenér Dave Rienzi.

Johnson nakonec přidal na Instagram fotografii zachycující vyrýsovanou postavu, přičemž ve vzkazu pod ní nezapomněl poděkovat lidem kolem sebe. Nejen rodině a trenérům, ale i vědcům z NASA, protože nejde jen o správně nastavený jídelníček. Je třeba se zaměřit na konzistenci, celkový zdravotní stav či provedení cvičení. Trenéři mu dokázali každý den naordinovat na míru ušitý trénink tak, jak se cítil. Pokud vstal z postele levou nohou, nemělo smysl ho v posilovně zničit.

Režisér David Leitch přitom fanouškům slíbil, že ve filmu Hobbs a Shaw se bude intenzivněji zaměřovat právě na dvě hlavní postavy. Zatímco v něm nebude chybět hromada akce a takzvané DNA série Rychle a zběsile, Johnson a Statham otevřou zcela nový svět s nečekanými výzvami.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Dialed in & hit the mark. 260lbs of attitude & classy cuss words. After 18 weeks of disciplined diet & intense training, here’s where I landed my carcass for shooting my FAST & FURIOUS spin-off HOBBS & SHAW. Always room for improvements, but not too bad for a scarred up surgically repaired Brahma Bull who’s injuries always tell the story. Huge THANKS to my strength and conditioning coach @daverienzi for his masterful strategies that’s constantly shifting daily based on how I’m looking/feeling to achieve our goals. THANKS to EVERYONE in my inner circle (including the NASA scientists ) who support the big picture - my diet, training, health & wellness, balance, consistency and execution. Finally, THANKS TO ALL THE FANS. My people out there worldwide who buy into our grind belief and my philosophy that payin’ our dues is owed on a daily basis. Thanks for rockin’ with me — let’s have some fun and take this HOBBS & SHAW franchise to the next level. #HardestWorkerInTheRoom #Hobbs #NightlyTequilaDrinker

Příspěvek sdílený therock (@therock),

Domů
Sdílet
Diskuse