Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. října 2018 18:32
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

V Kanadě se vyprodaly všechny zásoby marihuany, Rytmus vzpomíná na Bengoro

REFRESHER FRESHNEWS
Uložit Uložené

Pravidelné středeční Freshnews z Česka jsou tu opět, tentokrát v podání Andrejky a Krištofa.

Počasí nám už dává jasně najevo, že léto 2018 je nenávratně pryč, což je pro nás jasným znakem, abychom se zavřeli do studia a přinášeli vám ještě více zajímavých videí. Samozřejmě, uvidíme se na různých eventech a v klubech, ale nesmíme zapomínat ani na Freshnews, které vám už několik týdnů přinášíme kromě tradiční neděle v 18:00 i ve středu ve stejnou dobu.

Naše moderátorská dvojice Krištof a Andrea vám prozradí vše zajímavé, co se za uplynulých pár dní stalo doma a ve světě. A jako vždy, i dnes je toho hojně, a pokud jsi například nestihl zaregistrovat, proč se obyvatelé Kanady předhánějí v tom, kdo si koupí více marihuany, právě ve Freshnews najdeš odpověď.

Žilo to i v Česku a na Slovensku a určitě nás nejvíce potěšil Rytmus, který na svém YouTube kanálu uveřejnil původní verzi videoklipu Kures Funk z alba Bengoro. Podle všeho bychom se v dohledné době mohli dočkat i dalších legendárních vizuálů v nejvyšší možné kvalitě.

Domů
Sdílet
Diskuse