Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. listopadu 2018 20:42
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Annet Charitonova je Annet X. S kanadským Osama Verse vědí o lžích své

HUDBA
Uložit Uložené

Mladá zpěvačka a dvorní producent Bena Cristovaa představují novinku s názvem Lies.

Annet Charitonova se mezi širší publikum dostala jako blogerka, resp. začínající youtuberka v dobách, kdy o tomto povolání ještě mnozí ani nesnili. Časem se však začala věnovat jiným aktivitám, mezi které patří i hudba. Už má za sebou velmi úspěšnou, skoro rapovou skladbu TAKTOMABYT s Benem Cristovaem a tři spíše alternativní tracky, přičemž určitě nemůžeme zapomenout na skvělý track DIVY.

Dnes jsme se dočkali další novinky, která dostává název Lies a každému je snad jasné, o čem asi bude. Autorem je Benův dvorní kanadský producent Osama Verse-Atile z The Glowsticks, kterého jsme měli možnost slyšet rapovat například na ASIO.

Samotná Annet vystupující pod pseudonymem Annet X nám prozradila, že Osama měl některé části napsány už před šesti, resp. čtyřmi lety, protože vycházejí z pravdivých skutečností. Zpěvačka dodala skladbě perspektivu něžného pohlaví a protože právě ve studiu zažívala stejný příběh, dokázala svou část napsat za 10 minut.

Dočkali jsme se i doprovodného atmosférického vizuálu od Martina Fulína, Anny Chenové, Matyáše Antala a dalších. O barvení a střih klipu se postarala samotná Annet. Do komentářů nám nezapomeň napsat, jak se ti novinka líbí.

Domů
Sdílet
Diskuse