Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. listopadu 2018 19:27
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Yzomandias, Nik Tendo i Hasan jdou z 0 na 100 a ohlašují společné album Krtek Money Life

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Poslechni si první ukázku z alba Krtek Money Life.

Stále platí, že kluci z Milion+ patří mezi nejaktivnější interprety v Česku a jako labelu se jim v tomto roce podařilo vydat zatím nejvíce alb. O slovo se sólově přihlásil Yzomandias i Nik Tendo, jejichž projekty rezonovaly v našich uších pravděpodobně nejvíce, ale nelenili ani další kolegové.

Ze sociálních sítí zároveň víme, že bychom se v dohledné době měli dočkat i společného Milion+ alba. To ponese název Krtek Money Life a dnes spatřila světlo světa první ukázka Z nuly na sto, kde se objevuje kromě Yzomandiase a Nik Tenda i český Frank Ocean Hasan a Kamil Hoffman.. O hudební produkci se postaral šikovný slovenský člen Konex a jak už bývá zvykem, dočkali jsme se hned i doprovodného vizuálu.

O režii se postaral Andreas Gold a s kamerou mu vypomáhal Jan Strach, který je již v tomto spojení známou firmou. Zbývá jen doufat, že nás budou kluci zásobovat novinkami častěji, ty si nyní čekání na celý projekt můžeš zkrátit novinkou. Na milionplus.cz mimochodem od dnešního dne najdeš novou kolekci oblečení.

Domů
Sdílet
Diskuse