Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
14. listopadu 2018 11:25
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Neomezený přísun drog a 100 prostitutek. Divoký party ostrov Sex Island se po roce vrací v ještě bláznivější formě

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Na karibském ostrově si splníš všechny fantazie.

Možná si z minulého roku pamatuješ na nabídku dobrodružné cesty na nejmenovaný kolumbijský ostrov, kde se měly organizovat sexuální orgie a drogové hody. Výlet zaujal tisíce lidí, avšak starosta nedalekého kolumbijského města prohlásil, že uspořádání podobné akce v žádném případě nedovolí.

Přesto se večírek uskutečnil, přičemž se po roce cestovní kancelář Good Girls Co vrací ve větší síle, protože divoká párty s názvem Sex Island se tentokrát bude konat na blíže nespecifikovaném karibském ostrově, aby nevznikly podobné problémy jako loni.

Neomezený přísun drog a 100 prostitutek. Divoký party ostrov Sex Island se po roce vrací v ještě bláznivější formě
Zdroj: Sex Island

Cestovní kancelář prohlašuje, že výlet na party ostrov dokáže mužům splnit každý sexuální sen, který dosud považovali za nereálný. Organizátoři se prý ve srovnání s minulým rokem poučili, do programu přidali množství nových zajímavých aktivit, a tak se muži budou moci zúčastnit i sportovních zážitků jako sexuální golf či tenis. Dostaví se 100 prostitutek.

Pokud se staneš vítězem partičky golfu či tenisového turnaje, jako cenu dostaneš možnost strávit 15 minut se 60 ženami najednou. Kapacita pro hosty je omezená, a tak bude moci na ostrov přijet jen 50 mužů. V praxi si budou moci užívat hrátky se dvěma ženami každý den, neomezený bude i přísun drog a alkoholu.

Organizátoři zdůrazňují, že po vzájemné dohodě si hosté klidně mohou dívky vyměňovat. Každá z nich byla před příjezdem na ostrov lékařský otestována, díky čemuž si můžeš být jistý, že netrpí žádnou pohlavní chorobou.

Cena za čtyři dny a tři noci strávené na ostrově se zastavila na částce 6000 dolarů (~138 000 Kč). Pokud již přemýšlíš nad účastí, pak si nedělej plány od 14. do 17. prosince. Více informací najdeš přímo na stránce Sex Island.

Domů
Sdílet
Diskuse