Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. listopadu 2018 16:56
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

6ix9ine skončil ve vězení za vydírání a držení střelné zbraně

HUDBA
Uložit Uložené

Duhový raper pravděpodobně po všech obviněních skončí za mřížemi.

6ix9ine se už nějaký čas pohybuje po velmi tenkém ledě poté, co dostal čtyřletou podmínku za sex s nezletilou. I přesto, že měl původně v plánu se uklidnit, mají možnost fanoušci sledovat spíše přesný opak. Jen pár hodin poté, co odešel ze soudu, byl účastníkem ozbrojeného útoku a střílelo se také nedávno během natáčení videoklipu s Kanyem.

Dnes portál TMZ informuje, že byl duhový raper zatčen agenty ATF v New Yorku spolu se svým ex-manažerem a dvěma dalšími lidmi. Podle dostupných zdrojů je důvodem vydírání a pravděpodobně manipulace se střelnými zbraněmi. Zatím se ví jen to, že 6ix9ine je aktuálně zavřený ve federálním vězení a cesta ven bude pro něj náročnější než kdykoliv předtím.

Tekashi byl zapletený s gangy a má na kontě nespočet rozjetých konfliktů, takže to budou mít vyšetřovatelé velmi zajímavé. Už v pátek má zároveň spatřit světlo světa jeho druhý projekt, který by díky těmto informacím mohl zaznamenat ještě větší úspěch.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa NOVEMBER 23RD (@6ix9ine),

Domů
Sdílet
Diskuse