Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. listopadu 2018 9:14
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

6ix9ine rozhněval spoluvězně. Byl přeložen do zařízení pro informátory

HUDBA
Uložit Uložené

Vše nasvědčuje tomu, že se Tekashi přeci jen rozhodl vypovídat.

I když si to ještě mnoho lidí nechce připustit, svět aktuálně namísto nové kvalitní hudby žije Tekashiho featuringem s americkou federální policií. Minulý týden jí dokonce duhový raper dokonce přišel hostovat do věznice, kde však podle všeho může zůstat na doživotí. Původně byl zavřený kvůli podezření z členství v nebezpečném gangu Nine Tray.

Před pár hodinami však uniklo zajímavé video, které by mohlo 6ix9ina usvědčit z objednávky likvidace Chief Keefova bratrance za 30 tisíc dolarů. Moc konkrétních informací sice v aktuální době nemáme, ale díky zahraničnímu portálu TMZ se skoro každý den dozvídáme neověřené informace od tajných zdrojů s přístupem ke kompetentním.

Původně byl autor úspěšných hitů uvězněn po boku mafiánských bossů, vrahů a teroristů v Brooklynu bez jakýchkoli celebritních výhod, kde se podle očekávání dlouho neohřál. Zbytek vězňů jeho přítomnost neocenil a jelikož mu kolegové vyhrožovali, musel být přeložen na dosud neznámé místo.

TMZ však tvrdí, že jde o ubytovnu se speciálním zacházením pro pedofily, podezřelé známé lidi či zkorumpované policisty. Bude zajímavé sledovat, zda se 6ix9ine pod tíhou důkazů rozhodne se speciálními policejními složkami spolupracovat nebo bude riskovat, že stráví celý život za mřížemi.

Už pár dní mimochodem známe odpověď na to, zda se dočkáme avizovaného alba 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa 6ix9ine (@6ix9ine),

Domů
Sdílet
Diskuse