Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. listopadu 2018 18:46
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Zločinec s obrovským krkem vstupuje do MMA

SPORT
Uložit Uložené

Ze své náhlé popularity vytěžil maximum.

Na internetu se před pár týdny objevila nová hvězda. Její jméno zní Charles Dion McDowell a nejde o herce či zpěváka. Charles se zviditelnil jen díky tomu, že ho zatkla policie z amerického obvodu Escambia County.

Muži zákona fotku zatčeného chlapíka pověsili na svou facebookovou stránku, přičemž nečekali, kolik zájmu vyvolá. Nedalo se nevšimnout, že se Charles narodil s mnohem širším krkem než ostatní lidé, a tak si z něj uživatelé začali rychle utahovat.


Prý je až po krk v problémech, protože má na krku obvinění z nepříjemných drogových trestných činů. Chlapíka policisté načapali s marihuanou, metamfetaminem či kokainem, který prý chtěl distribuovat a prodávat, a tak nezbývalo než ho spoutat a odvézt na stanici.

Do médií se dokonce o pár dní později po prvotním zájmu dostal znovu, protože ho policisté zatkli opět, tentokrát za to, že utekl z rutinní policejní prohlídky, když ho zastavili na silnici.

Přesto to vypadá tak, že se na něj usmála štěstěna. Bojová organizace Island Fights z Floridy ho oslovila, zda nechce začít trénovat a vstoupit do MMA. Charles se dlouho nenechal přesvědčovat a před pár dny už na Facebook přidal fotografii, ze které je jasné, že na sobě chce zapracovat a začít novou kariéru profesionálního bojovníka.

Šéf organizace Island Fights Dean Toole mu navrhl, aby začal využívat prostory posilovny i tělocvičny bezplatně. Dodal, že i kdyby Charles nakonec v oktagonu nezačal působit profesionálně, snad mu to pomůže obrátit život naruby a v budoucnu už neudělá nesprávné rozhodnutí.

Domů
Sdílet
Diskuse