Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. listopadu 2018 11:37
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Osamělá Ruska přišla o milion rublů. Věřila, že ji chce vzít Chris Hemsworth na rande

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Herec určitě žádné rande v Irkutsku neplánoval.

Osamělí lidé často dokáží uvěřit jakémukoliv výmyslu. Jako skvělý příklad by mohla sloužit nejmenovaná žena z Ruska, jejíž smutný příběh zveřejnilo periodikum Siberian Times.

Ruska oslavila své 42. narozeniny, a i když byla stále vdaná, v posledních měsících zažívali s manželem těžké chvíle. Hodně se hádali a společně konflikty nedokázali vyřešit, a tak jí přišla vhod zpráva od australského herce Chrise Hemswortha.

Představitel postav jako Thor jí měl napsat na Twitteru krátký vzkaz, že je herec žijící v Kalifornii, ale Ruska se mu velmi zalíbila. Žena uvěřila, že si opravdu píše se světoznámým hercem a přibližně dva měsíce s ním udržovala komunikaci.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Chris Hemsworth (@chrishemsworth),

Nakonec konverzace dospěla do bodu, kdy se Chris rozhodl, že by se měli setkat. Navrhoval, aby přiletěla do Austrálie, ale nakonec vymyslel, že on přiletí za ní do města Irkutsk na Sibiři. Znělo to jako dobrý nápad, avšak pak se jí ozval Chrisův právník.

Diskrétně jí oznámil, že herec momentálně zažívá těžší finanční situaci a nemůže si dovolit všechny poplatky, které by musel při cestě do Ruska zaplatit. Žena si proto vzala půjčku ve výši 980 000 rublů (~334 000 Kč), aby mu pomohla zaplatit parkovné za jeho soukromé letadlo či víza do země.

Osamělá Ruska přišla o milion rublů. Věřila, že ji chce vzít Chris Hemsworth na rande
Zdroj: Siberia Times

Právník jí dokonce poslal falešný řidičský průkaz Hemswortha jako záruku, že herec přijede, ale když peníze odeslala, naráz byly všechny uživatelské účty smazány. Nepřišel ani herec, ani peníze, a osamělá Ruska musela manželovi vysvětlovat, jak dokázala přijít o necelý milion rublů.

Policie už případ vyšetřuje a upozorňuje, že lidé nemají cizím uživatelům na internetu posílat žádné finance. Chris je přitom šťastně ženatý a se ženou mají tři děti. Loni dokonce vydělal více než 60 milionů dolarů, což jsou velmi jednoduše dostupné informace na internetu.

Domů
Sdílet
Diskuse