Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. prosince 2018 8:20
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Captain Marvel bude pro Thanose rovnocenným soupeřem! Akční upoutávka poukazuje na její obrovskou moc

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Co Brie Larson chybí na úsměvu, lehce vynahrazuje svou ohromující silou.

V momentě, kdy jsme se dozvěděli, že nás Marvel už zanedlouho poctí dalším trailerem na Captain Marvel, začalo netrpělivé čekání. Mezitím už internetem koloval také nový plakát (najdeš ho na konci článku), který se ale samozřejmě radosti z čerstvé upoutávky nemůže vyrovnat.

Příběh jedné z nejmocnějších postav celého univerza se bude datovat k 90. letům a kromě samotné Captain Marvel/Carol Danvers představí i členy elitní jednotky Starforce. Kdo mezi ně patří, se můžeš dočíst v našem článku.

Souboj mezi rivaly DC a Marvelem má v rámci filmů v současné době jasného vítěze, ale na druhé straně se DC podařilo předběhnout svou konkurenci v tom, že na plátna kin jako první studio přivedlo velmi oblíbenou ženskou superhrdinku Wonder Woman v podání krásné Gal Gadot. Dokáže se jí svérázná Carol Danvers alias Brie Larson vyrovnat?

Druhý trailer v pořadí tomu rozhodně nasvědčuje. Mimo jiné se v něm podíváme i na Carol, které se ujali příslušníci planety Kree. Neznamená to však, že by mezi ně patřila. Její původ je však zahalen rouškou tajemství, protože po pádu lodě ztratila paměť. Nová upoutávka pokračuje v zaběhnutém tempu a vypadá opravdu skvěle.

Captain Marvel bude pro Thanose rovnocenným soupeřem! Akční upoutávka poukazuje na její obrovskou moc
Zdroj: Walt Disney Studios Motion Pictures – Marvel Studios

Hlavní postavy ve filmu ztvární herci jako zmiňovaná Brie Larson (Carol Danvers/Captain Marvel), Jude Law (Mar-Vell), Lee Pace (Ronan), Djimon Hounsou (Korath), Algenis Perez Soto (Att-Lass/Captain Atlas) , Gemma Chan (Minn-Erva/Doctor Minerva) či Rune Temt (Bron-Char).

Tímto jsme si zároveň vyjmenovali členy Starforce. Kromě nich ale počítáme s Benem Mendelsohnem (záporák Talos), omlazeným Samuelem L. Jacksonem (Nick Fury z 90. let) a Clarkem Greggem (agent Coulson).

Česká kina naplní fanoušci Captain Marvel už 7. března 2019. Pokud jsi milovníkem komiksovek i ty, jistě tě potěšíme informací, že prosinec bude upoutávkami jednoznačně patřit Marvelu. Po výše přiložené upoutávce ke Captain Marvel se totiž již brzy dočkáme i traileru pro Avengers 4!

Captain Marvel bude pro Thanose rovnocenným soupeřem! Akční upoutávka poukazuje na její obrovskou moc
Zdroj: Walt Disney Studios Motion Pictures – Marvel Studios

Domů
Sdílet
Diskuse