Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. prosince 2018 11:10
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Animovaný Spider-Man je tak dobrý, že už nyní se pracuje na pokračování a spin-offu s ženskými hrdinkami!

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Sony to nevyšlo s hranými filmy, tak to zkusí s animáky.

The Hollywood Reporter přichází se zprávou, že Sony už nyní pracuje na pokračování snímku Spider-Man: Into the Spider-Verse a také na spin-offu s čistě ženskými hrdinkami. Jmenovitě by mělo jít o Spider-Gwen, Spider-Woman, Silk, Spider-Girl či Madame Web. Scénář by měl napsat Bek Smith.

Ten má se scénáři jen velmi chabé zkušenosti. Proč mu Sony chce svěřit takový projekt, není známo. Režie se údajně chopí Lauren Montgomery (pracovala na Batman: Year One a Superman/Batman: Apocalypse).

No a pak tu máme přímé pokračování animáku, který už za týden dorazí i do našich kin. Paralelní světy se spojí, no a jak už víš z dojmů světových kritiků, půjde o jeden z nejlepších komiksových filmů vůbec. V tomto případě však výběr režiséra způsobuje alespoň trochu větší důvěru.

Má se o něj postarat jeden z režisérů animovaného Airbendera (toho velmi povedeného), takže by měl vědět, co dělá. Joaquim Dos Santos kromě toho pracoval i na Voltronovi pro Netflix. O scénář se má postarat David Callahan (The Expendables, Zombieland 2, Wonder Woman 1984).

Těžko říct, o čem oba filmy budou. Můžeme počítat v přímém sequelu se starším Peterem Parkerem z jiné dimenze? A ukáží se i ženské Spider-hrdinky, když později dostanou vlastní film? Těžko říct, ale nepochybně se ještě s mladým Milesem Moralesem setkáme. Z těchto zpráv máme nesmírnou radost, protože animovaný Spidey je skutečně výborný a my se už nemůžeme dočkat, až se o něm začne mluvit ještě hlasitěji.

Domů
Sdílet
Diskuse