Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. prosince 2018 13:35
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Mladé Rusce spadl do vany iPhone při nabíjení. Zásah elektrickým proudem nepřežila

ZAJÍMAVOSTI IPHONE
Uložit Uložené

Chtěla se stát světovou šampionkou v bojovém umění.

15letá Irina Rybnikova se bohužel nedávno přidala k mladým obětem, které neopatrné chování stálo život. Rodačka z ruského města Bratsk si měla s sebou do vany vzít iPhone, přičemž telefon nechala zapojený v nabíječce. Během koupání jí nešťastně vyklouzl z rukou a elektrický proud se následně postaral o její usmrcení.

Mladé Irině už nebylo pomoci a lékaři mohli pouze konstatovat, že zemřela na zástavu srdce. Podle jejích nešťastných přátel byla dívka velmi přátelská a oblíbená, přičemž se jí již v mladém věku podařilo v rámci sportu dosáhnout významných úspěchů. Patnáctiletá Ruska se věnovala bojovému umění z antického Řecka s názvem Pankration.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Russian Federation (@_sergeevna_pankration_),

Podle The Sun byla vybrána do národního týmu a snila o tom, že se jednoho dne stane celosvětovou šampionkou. „Tragická nehoda vzala život naší šampionce, přítelkyni a studentce Irině Rybnikové,“ napsala ve svém vyjádření sportovní federace.

Doporučeno
Vybíjí se ti v zimě iPhone rychleji? Díky těmto tipům vydrží déle nabitý Vybíjí se ti v zimě iPhone rychleji? Díky těmto tipům vydrží déle nabitý 11. prosince 2023 12:00

Truchlí i její starší sestra Tatiana, která pro ruské médium Komsomolskaja Pravda prozradila, že se Irina teprve v srpnu stala kmotřenkou její malé dcerky. Ruské úřady samozřejmě vyzývají k tomu, aby se lidé podobným chybám do budoucna vyvarovali.

Podobný případ se podle DailyMail přihodil koncem roku 2016 32letému Angličanu Richardu Bullovi, který si stejně jako mladá Ruska s sebou vzal do vany iPhone připojený k nabíječce.

Domů
Sdílet
Diskuse