Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. prosince 2018 10:26
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Cristiano Ronaldo nešťastně zrušil pohádkový gól spoluhráče. Juventus tak nakonec prohrál

SPORT
Uložit Uložené

Takový konec zápasu si asi Portugalec nepředstavoval.

Juventus se představil ve svém posledním zápase skupinové fáze Ligy mistrů. Italský klub čelil švýcarskému týmu Young Boys Bern a před soubojem byl samozřejmě papírovým favoritem.

Na hřišti se představil i jeden z nejlepších fotbalistů světa Cristiano Ronaldo, jenže zápas si určitě nezapíše mezi své nejlepší výkony. Nepodařilo se mu vstřelit gól, nepodal nejlepší výkon a v posledních minutách zápasu dokonce nešťastně ukradl svému spoluhráči Paulu Dybalovi pohádkový gól.

Juventus od 68. minuty prohrával 2:0 po dvou gólech Hoaraua a hráči italského giganta nedokázali odpovědět. Přesto před koncem ožili, v 80. minutě snižoval na 2:1 právě Dybala a Juventus si postupně vybudoval obrovský tlak.

Vyvrcholil krátce před koncem zápasu, když Italové rozehrávali rohový kop. Míč se po několika odrazech dostala k Dybalovi, který se napřáhl a zpoza šestnáctky vypálil dokonalou střelu. Zapadla přímo pod břevno a hráči Juventusu se radovali  z toho, že zachránili aspoň bod.

Radovali se však předčasně. Málokdo si v první chvíli všiml, že perfektní střelu se těsně před bránou pokusil hlavou usměrnit do sítě právě Cristiano Ronaldo. Portugalec však stál v ofsajdu. Kdyby se nehnul a nezapojil do hry, gól by samozřejmě platil. Namísto toho vyskočil a chtěl si připsat o gól navíc, což způsobilo, že rozhodčí odmával ofsajd a Juventus prohrál.

Domů
Sdílet
Diskuse