Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. prosince 2018 21:11
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Ryan Reynolds obdaroval fanouška, který šíří trailer pro Avengers: Endgame s hlavou Deadpoola

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Předělaný trailer se stal hitem internetu.

Před nějakým časem jsme konečně dostali první trailer pro mimořádně očekávanou marvelovku Avengers: Endgame. Podrobný rozbor jsme ti na stránkách Filmkultu již přinesli. Nyní si však trailer vzal do parády jeden z fanoušků a ukázal nám, jak by to asi vypadalo, kdyby namísto všech postav v ukázce vystupoval Deadpool.

Díky youtuberovi s přezdívkou Mightyraccoon! k nám tedy doputovala více než vtipná ukázka, která je plná easter eggů. Musíme uznat, že Mightyraccoon! je opravdu talentovaný a jeho předělaný trailer jsme si pořádně užili. A rozhodně jsme nebyli sami, jelikož předělaná ukázka se stala hitem internetu.

Další horlivý fanoušek s přezdívkou A Guy in Chair dokonce přesměroval stránky avengersendgame.com a  avengersendgamemovie.com přímo na tento trailer a později i na stránky Deadpoola 2, kde se právě propagoval jeho nový přístupný kino sestřih Once Upon a Deadpool.

Této aktivity si ovšem všiml i samotný Ryan Reynolds, tedy herecký představitel Deadpoola. Ten byl z toho tak nadšený, že fanouškovi poslal stříbrný kufřík, který obsahoval sluchátka a přenosnou sadu všeho potřebného k tomu, aby si člověk mohl namíchat parádní gin s tonikem.

Skvělý dárek, co říkáš? Mnoho z nás by si tento cenný suvenýr odložilo do speciální vitríny, avšak to nebyl případ zmíněného fanouška. Ten v sobě totiž nezapřel podnikavého ducha a rozhodl se, že tento kufřík vymění rovnou za 2 lístky na světovou premiéru Avengers: Endgame.

Pokud tedy máš zájem, hlas se na jeho twitterovém účtu. Takto se dělá byznys! Asi by nás to příliš nemělo překvapovat, protože celý svět je momentálně plný diváků, kteří by prodali snad i ledvinu, jen aby mohli vidět završení jedné éry mezi prvními. Avengers: Endgame do našich kin dorazí 25. dubna 2019.

Domů
Sdílet
Diskuse