Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. prosince 2018 13:54
Čas čtení 1:02
Adam Novosad

Motivační projev Arnolda Schwarzeneggera obletěl svět a zasáhl miliony lidí. Pokud potřebuješ nakopnout, vyslechni si ho

ZAJÍMAVOSTI ARNOLD SCHWARZENEGGER
Uložit Uložené

Legendární kulturista ví, jak člověka motivovat.

Není pochyb o tom, že Arnold Schwarzenegger je jedním z nejslavnějších kulturistů na světě. Za dlouhá léta své sportovní kariéry inspiroval stovky tisíc mladých i starých, mužů či žen, aby vstali a začali se věnovat nejen svému tělu, ale i rozvíjení své mysli.

Arnold má za sebou i zkušenosti z pozice kalifornského guvernéra, takže přechod od kulturistiky do politiky zvládl na výbornou, přičemž dodnes se snaží lidi posouvat dopředu.

Ačkoliv Arnold letos oslavil již své 71. narozeniny, při pohledu na bývalého kulturistu rakouského původu by člověk ani zdaleka netipoval, že si na dortu sfoukl už tolik svíček. Začátkem prosince se na pozvání motivačního kouče Jurgena Hollera objevil v německém Mnichově, kde vystoupil s projevem na akci Power Weekend.

Nemusíš mít rád motivační kecy řečníků a koučů, kteří ve svém životě prakticky ničeho nedosáhli a přesto poučují lidí, avšak životní úspěchy a zkušenosti Arnolda předurčují k tomu, aby lidem promluvil do duše.

Schwarzenegger se postavil před celý sál a vyprávěl publiku o tom, jak kdysi cvičil 5 či 6 hodin denně, protože měl před sebou jasný cíl. Podělil se s nimi o několik kroků, které by člověka měly dovést k úspěchu, a zdůraznil i fakt, že v životě se nemáme spoléhat na plán B.

Doporučeno
Arnold Schwarzenegger má nový dokument. Nezaslouží si ho ani on, ani jeho fanouškovská základna Arnold Schwarzenegger má nový dokument. Nezaslouží si ho ani on, ani jeho fanouškovská základna 7. června 2023 16:10

Motivační projev Arnolda Schwarzeneggera se začal velmi rychle šířit na sociálních sítích a dnes zasáhl již několik milionů lidí. Pokud na tebe už dolehla deprese ze svátků a blížícího se nového roku, pak si na 12 minut sedni a pozorně poslouchej. Lepší motivační projev jen tak nenajdeš.

Domů
Sdílet
Diskuse