Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. prosince 2018 23:14
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Na začátku vážil 215 kilo. Jeho úžasná roční proměna tě motivuje, abys na sobě začal makat i ty

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Pokud potřebuješ motivaci do nového roku, Vance by ti ji rád poskytl.

Vance Hinds pracuje ve Spojených státech amerických na prokuratuře. Za svůj život neměl nikdy moc příležitostí živit se prací, při níž by se musel neustále hýbat, a tak za dlouhá léta přibral stovky kilogramů. Občas se rozhodl, že začne kila shazovat, více se hýbal a cvičil, avšak vždy skončil dříve, než by mohl čehokoli dosáhnout.

V listopadu minulého roku proto udělal krok do neznáma. Svůj progres zveřejňoval od 19. listopadu na sociálních sítích, aby ho mohli lidé na internetu kontrolovat a přimět ho, ať se neustále nevzdává.

Vydařilo se to, protože zanedlouho mu psali lidé z Austrálie či Kanady, že ho sledují a drží mu palce. Jednoho dne ho dokonce na ulici zastavil náhodný chlápek a popřál mu hodně štěstí se shazováním kil, prý mu to jde skvěle.

Vance se věnoval aerobiku, pravidelně chodil na procházky, lépe se stravoval, do svého denního režimu zapracoval i jógu a po 365 dnech se z něj stal nový člověk.

Začínal na váze 215 kilogramů, přičemž po jednom celém roce vážil o 90 kilo méně. O své cestě za zdravějšími zítřky natočil video, které by tě před příchodem nového roku mohlo parádně motivovat.

Domů
Sdílet
Diskuse