Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. ledna 2019 14:04
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Don Chain má hymnu pro všechny autíčkáře z vesnic, kteří si namontují křídlo na starý sedan

HUDBA
Uložit Uložené

Dočkali jsme se i skvělého videoklipu, ve kterém uvidíš záběry z bouračky při závodech a Don Chaina při práci v servise.

Tvorba kluků z Opak Dissu se postupně setkává se stále větším pochopením a jejich alternativní přístup k tvorbě zároveň devizou, která si zaslouženě našla množství fanoušků. Před nedávnem spatřil světlo světa Dirty Jarda Tape od ASAP Jardy a hned pár týdnů nato tu máme další projekt.

Tentokrát se o slovo hlásí Don Chain, který již 14. ledna vydá sólo mixtape DDD Tape. Najdeš na něm všechny členy labelu kromě Aštara a YCMN. Důvodem je, že to prostě nebyli schopni nahrát. Nevadí. V tento den se zároveň uskuteční release party v Praze.

Dnes jsme se dočkali i nového tracku, který dostává název Derek D a je věnován všem vesnickým autičkářům. Dočkali jsme se i skvělého doprovodného videoklipu plného záběrů ze závodů a máme také možnost vidět Don Chaina pracovat v autoservisu.

Domů
Sdílet
Diskuse