Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. ledna 2019 21:33
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Děda zkoušel vrátit vzácné Nike Mags za 300 tisíc korun. Chtěl zjistit, zda ho prodavači podvedou, aby na něm vydělali

MÓDA
Uložit Uložené

Když pošleš dědu do obchodu s hříšně drahými teniskami.

Na světě existuje jen několik extrémně vzácných párů tenisek, které bys mohl koupit klidně i za více než 300 tisíc korun. Rozhodně do této skupiny patří tenisky Nike Mag.

Před pár lety způsobily revoluci, protože obsahují systém, který se umí zavázat „automaticky“. Poprvé se do prodeje dostaly v roce 2011 a znovu v roce 2016, avšak pokaždé bylo dostupných jen několik párů.

Jeden z nich měli nedávno k dispozici i kluci z YouTube kanálu Sole Fire Sneakers a vymysleli vtipný způsob, jak ho využít.

Na pomoc si zavolali staršího pána, který se tvářil, že o teniskách netuší absolutně nic. Následně ho poslali do více obchodů s botami, kde by člověk mohl předpokládat, že by prodavači měli Nike Mags znát.

Cílem experimentu bylo zjistit, zda se mezi prodavači najde i nečestný člověk, který se bude snažit staršího pána oklamat, aby na něm mohl vydělat. Koneckonců, momentálně se Nike Mags na portálu FlightClub prodávají za více než 12 tisíc dolarů, takže by si teoreticky mohli královsky vydělat.

Domů
Sdílet
Diskuse