Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. ledna 2019 18:00
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Milion+ Remix Contest: Hledá se hudební producent s nejlepšími beaty k akapelám z alba KML

HUDBA ČESKÝ RAP MILION PLUS
Uložit Uložené

Kluci z Milion+ se rozhodli najít kvalitní beatmakery po svém.

UPOZORNĚNÍ: Vyhlášení soutěže členové M+ kvůli technickým komplikacím překládají na konec února, víc informací se dozvíš v dohledné době na jejich sociálních sítích.

Kluci z Milion+ zabrali v posledních dvou letech tak intenzivně, že je dnes s čistým svědomím můžeme označit za nejpracovitější a tím pádem i nejaktivnější label v našich dvou malých zemích. Jak už jistě víš, jejich tvorba je specifická v první řadě tím, že razí zvuk pomyslné nové vlny, i když do značné míry vychází z poctivých starších kořenů.

Zároveň je nám sympatický jejich profesionální přístup, přičemž hudební průmysl už dávno neberou jen jako zábavu, ale i práci. Píli můžeme sledovat i v rámci vedlejších hudebních aktivit, což se týká například pravidelných atraktivních kolekcí merche.

Zde se dostáváme k tomu, že si všichni dávají záležet na vizuální stránce tvorby, čímž máme na mysli v první řadě videoklipy, ale také fotografie na sociálních sítích, promo materiály, covery a podobně. Celý tým je tedy mnohem větší, než by se mohlo na první pohled zdát.

Milion+ remix contest: Vytvor najlepší beat ku skladbám z albumu KML
Milion+ remix contest: Vytvor najlepší beat ku skladbám z albumu KML

Milion+ nyní přichází se zajímavou výzvou pro všechny producenty, kteří by chtěli ukázat své schopnosti a možná v budoucnu spolupracovat právě na věcech zmíněných výše. Spouštějí totiž Remix Contest, v rámci nějž mohou hudební producenti ukázat své schopnosti.

Co bude tvým úkolem? 

Na tomto linku najdeš dvě akapely. Konkrétně ke skladbám Kiwi a Dobrá. Ty se, jak už asi tušíš, nacházejí na nejnovějším albu KML. Tvým úkolem bude vybrat si jednu z těchto dvou skladeb, případně klidně obě, a doplnit ji o beat z vlastní dílny. Klidně se můžeš s remixem vyhrát, doplnit ho o vše, co podle tebe potřebuje.

Hodnotit se bude v první řadě výsledek jako celek, tvé producentské schopnosti a tvůj cit pro tvorbu, která by měla korespondovat s tvorbou Milion+.

Jak se zapojit? 

Stačí, když výsledek pošleš ve formátu mp3 na e-mailovou adresu [email protected].

Pozor, předmět zprávy označ "KML REMIX CONTEST" a tracky pojmenuj "KIWI remix by (jméno producenta)", resp. "DOBRA remix by (jméno producenta)".

Pokud některou z těchto podmínek nesplníš: track nebude ve formátu mp3, napíšeš jiný předmět zprávy, případně nezvládneš pojmenovat svůj výsledek, nebudeš zařazen do soutěže.

Do zprávy napiš i jméno svého instagramového účtu.

A kolik na to máš času?

Přesně dva týdny – 14 dní ode dneška. Remixy mohou soutěžící posílat do 11. února 2019.

Výherce následně vyhlásíme prostřednictvím Refresheru a sociálních sítí ve středu 13. února 2019 ve večerních hodinách.

Kdo bude rozhodovat?

Hlasovat budou všichni členové Milion+. Ve finálním úzkém výběru bude mít možnost udělit jeden hlas Yzomandias, Nik Tendo, Jickson, Robin Zoot, Karlo, Konex, Decky Beats, Kamil Hoffmann, Hasan, Koky a Tkeej. 

Co můžeš získat? 

V první řadě máš možnost předvést své skills před nejlepšími v oboru. Jeden vítězný remix na každou ze skladeb, tedy Kiwi a Dobrá, bude následné zveřejněn na oficiálním YouTube kanálu Milion+ hned vedle největších československých rapových bangrů, což je prestiž, která mluví sama za sebe.

S velkou pravděpodobností od tebe budou chtít kluci i další hudební produkce do svých následujících projektů. I když jsou ve vydavatelství kvalitní beatmakeři, nová krev se vždy hodí, ale mysli na to, že musíš být inovativní. Samozřejmostí je merch, sdílení na sociálních sítích.

Milion+ remix contest: Vytvor najlepší beat ku skladbám z albumu KML
Milion+ remix contest: Vytvor najlepší beat ku skladbám z albumu KML
Domů
Sdílet
Diskuse