Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. ledna 2019 9:56
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Další film Christophera Nolana bude mít premiéru v létě 2020!

Další film Christophera Nolana bude mít premiéru v létě 2020!
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Studio Warner Bros. potvrdilo datum pro nadcházející projekt tohoto oblíbeného režiséra. Zatím o něm ale nevíme prakticky nic.

Od premiéry válečného Dunkirku uběhl už více než rok a půl. Bylo tedy jen otázkou času, kdy se konečně začne mluvit o dalším filmu slavného Christophera Nolana. No a dnes jsme se skutečně dočkali. Jak totiž oznámilo studio Warner Bros., Nolanův nadcházející počin bude mít premiéru 17. července 2020, a to i v IMAX kinech.

Kromě této informace jsme se však žádných dalších detailů nedočkali. No v tomto případě je to asi úplně jedno. Koneckonců, ať už půjde o cokoliv, nesmírně se na to těšíme. Co se týče konkurence v kinech, proti Nolanovi půjdou v ten den snímky Bob's Burgers, SpongeBob a zatím nepojmenovaný film od Universalu. Nolanova novinka by měla přijít do kin dva týdny po Minions 2 a týden po premiéře pátého Indyho (pokud to tentokrát stihne).

Navíc týden po premiéře Nolana by mělo mít premiéru Jungle Cruise s Dwaynem Johnsonem a možná i komiksovka Green Lantern Corps (opět, pokud to do té doby stihne). Konkurence to rozhodně není malá, ale jak už to často bývá, některá data se budou ještě pravděpodobně posouvat. Podstatné momentálně je, že nový film Christophera Nolana uvidíme v létě 2020.

Ďalší film Christophera Nolana bude mať premiéru v lete 2020!
Ďalší film Christophera Nolana bude mať premiéru v lete 2020! Zdroj: Warner Bros.
Domů
Sdílet
Diskuse